עזרה!!!!!!!

debin1

New member
עזרה!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

היי אני מהפורום השכן הורים לפגים יש לי ילד בן שלוש וחצי ועוד אחד פגפגון קטן (6 חודשים כרונולוגי ו3 מתוקן), יש לי בעיית קנאה חזקה מאוד של אביב (הגדול) (בכול אופן אני חושבת שזה נובע מקנאה), הילד השתנה מאוד מרגע שאיתי הגיע הבייתה, איתי נשאר בפגייה חודשים וחצי לאחר שנולד ומרגע שהגיע הבייתה אביב השתנה. הוא משתמש המון באלימות הוא נהייה עקשן מאוד ובלי סיבה ביום שישי הוא אפילו נתן מכה לאיתי מתחת לעין, בקיצור אני אובדת עיצות איך להתנהג איתו... יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או סתם עצה?

029y

New member
מנסה לעזור../images/Emo210.gif../images/Emo60.gif../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif

ההפרש אצלי בין הקטנות הוא שנתיים וחצי,הגדולה קיבלה את הקטנה בערך כמו שאת מתארת,ואני גם מבינה אותה -פתאום באה עוד תינוקת שמתיחסים אליה,גוזלת את היחס שלה,הגדולה שלי גם היתה מרביצה לקטנה וגם לי וצועקת לי"אני לא חברה שלך",הייתי מאכילה את הקטנה והיא בדיוק רוצה משהו,בקיצור לא קל,אבל אמא שלי באה לישון פה (חודש בערך)וכל פעם שהייתי מאכילה את הקטנה או עסוקה איתה אמא שלי היתה משחקת עם הגדולה-מדביקה איתה,מציירת,מקריאה סיפור וכו. בקיצור אם את יכולה להעזר במשפחה,בעלך או מי שלא יהיה(אפילו עזרה בכסף)הייתי ממליצה לך לעשות את זה. לאט לאט היא מתרגלת והכל הופך לשיגרה. שיהיה בהצלחה.

eti119

New member
אני כמוך באותה הבעייה ואני ממש לא י

יכולה לעשות פיפי בלי דלת פתוחה וכשאחד מהם איתי כי הוא מתעלל בה על בסיס קבוע ......עם זאת אני רואה שיש לו המון אהבה אליה....נראה לי שאנחנו שוכחות שגיל 3 זה עדיין פעוט שלא ממש מעכל מה קורה הוא רק מבין שאמא שהייתה רק שלו פיתאום צריך לחלוק בה..... אני הגעתי למצב שאני ממש מזניחה את אלה היחס היחיד שהיא מקבלת זה הנקה ובזמן שהוא יישן אני לפעמים מעירה אותה...רק כדי לעשות לה ספורט וקצת לברבר .......אם אני יעשה את זה כשהוא ער הוא יעוט עליה ויתחיל למשוך לה באוזניים ועוד דברים מחרידים שאני לא אספר רק אומר שהיה מעורב מערוך.... אני מנסה להסביר לו ומנסה לשתף אותו במהלך הטיפול אומרת לו שאלה מאוד אוהבת אותו(והיא באמת חולה עליו המזוכיסטית)עם הזמן אני שמה לב שהוא מתמתן לי אין כסף למטפלת שתבוא להחליף אותי....אז ככה אני משלבת בינהם מיותר לומר שאני עם עיגולים שחורים בעניים וזקוקה לתרומת שינה בדחיפות....במיוחד עכשיו כשאלה עם השיניים ברברברתי בלי סוף והתעלקתי לך על השרשור....אז אני אפסיק עכשיו... בהצלחה!

ממליצה לך בחום לפנות לדיאנה אדלמן

מדיאדה ולקבוע איתה פגישת יעוץ חד פעמית! נוכחתי בהרצאה שהיא העבירה בנושא וקיבלתי טיפים מצוינים. בגדול היא אמרה שאסור לאפשר אלימות ורובנו כהורים חוטאים ומאפשרים פריצת גבולות משום שאנחנו מלאים ברגשות אשם ורואים את הילד הבכור כמסכן וכמי שצריך לקבל פיצוי על כך שנולד לו אח. היא הציעה לומר לילד שאסור להרביץ ושהתפקיד של האמא או האבא הוא לשמור על הילדים שלהם וכפי שהיא הייתה שומרת שמישהו אחר לא ירביץ לו, כך היא שומרת שהוא לא ירביץ לאחרים.

למעלה