עזרה!!!!

M i k a M o o

New member
עזרה!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אוף! יש לי פיינט שופ פרו 8- ואני ממש חייבת לעשות את הסימנים האלו- נו אתם יודעים- הטיפות האלו, המטבעות.... פעם ידעתי איך עושים... ושכחתי! מישו! הלפ!

M i k a M o o

New member
בבקשה!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif!!

אני יודעת שאתם שונאים להדיב לכל דבר שאני כותבת בפורום הזה- אבל בבקשה! תעזרו לי! אני יודעת שחלק מכם יודעים איך לעשות את זה! תשכחו שאתם שונאים אותי- רק לרגע!

M i k a M o o

New member
תודה.../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אני בטוחה שעשיתם איזו התערבות: "כמה זמן מיקה תשאר בפורום אם נתעלם לגמרי מקיומה?" אם.. הצלחתם. פרשתי- אין לי כח. תודה רבה. ואני חשבתי לרגע שאני חלק מכם. ביי.

M i k a M o o

New member
איזה לקטר?!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

יש פה איזו מזימה נגדי- זה לא ייתכן שאני כותבת כל כך הרבה ואפחד לא מגיב- אלא אם כן יש לו הזדמנות לצעוק עליי- זו עובדה שאת היחדיה שמגיבה לשרשור הזה. שהצענו להם לבוא להופעה בתיאטרון- אפילו לא אחד הגיב- אז ביטלנו את זה. ויש עוד מלא דוגמאות. אולי הם לא שונאים אותי- אבל אני יודעת מתי מחבבים אותי ומתי לא. למרות שהרגשתי ממש טוב אחרי שחזרתי מהמפגשים. אבל... לוחשוב.

SaberTooth

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כאילו... שמת לב שעברה בקושי חצי שעה מההודעה הראשונה שלך להודעה הזו שאני מגיב אליה...
כאילו... זה לא נראה ככה אבל... גם לאנשים בפורום יש חיים והם לא בפורום 24/7. אם לא הגבנו להודעה שלך 2 דקות אחרי שהיא נכתבה, זה לא אומר שאנחנו מתעלמים ממך... צ'יל, וומן...

פוטי

New member
../images/Emo45.gif

את צריכה ללכת לסמל בצד שמאל שנראה כמו ספריי וללחוץ עליו. אחר-כך בשורה למעלה יופיע לך כדור כזה (אני חושב שבצבע אדום) ולידו חץ. תבחרי את החץ ותחפשי את מה שאת רוצה לשים. (הטיפות הם אחרונות).

M i k a M o o

New member
באמת!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

ככה? אז זהו- שיש לכם הזדמנות לבוא אליי בטענות על כל מיני דברים אין לכם בעיה הא?! חוצמזה- אני לא מדברת על ההודעה הספיציפית הזו- אני מדברת על כל ההודעות שכתבתי מ... המפ... החופש הגדול?! לויודעת מה קורה פה- אבל לפעמים אתם ממש ממש סנובים אלי. סורי טו טל יו. אתי שונאת אותי- וכולם הולכים אחריה ושונאים אותי.

SaberTooth

New member
טוב... עלית עלינו...

אתי היא המלכה שלנו, וכולנו משתחווים לה ועושים מה שהיא אומרת... כי אנחנו סתם וונאבי-אתי כולנו. *מגלגל עיניים*

King Of Kromags

New member
yala yala...../images/Emo103.gif

נכוווון. זה אפילו יותר מגוחך מתאוריית הסגידה ליערה של אופיר. כמובן שעמוק בפנים כולנו אתי-וואנביs, אבל זה מה יש כאן בפורום. נאה לך? אחלה. סתמי כבר ותפסיקי להתלהב. לא נאה לך? חבל. אה, כן, ביי. וזה שאת מאיימת בעזיבה מעניין אותנו ככ ||. תודה, שלום, להתראות ובוקר טוב.

King Of Kromags

New member
את הדאווינים שלך...../images/Emo103.gif

תעשי על מישהו אחר. כמו שתום אמר, אנשים לא נמצאים כאן 24/7, ואולי הם לא יודעים. איזה תצעקי על מישהו אחר, ותעשי פוזות למישהו אחר, כי כמה שזה נראה לך נכון - אנחנו לא חייבים לך כלום, ובטח שלא עם יחס כזה. תודה, שלום, לא להתראות ובוקר טוב.

M i k a M o o

New member
וואו!!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אתה כזה חכם נדב! הצלחת להערים עליי באמרה המדהימה שלך! וואו! כל הכבוד! צל"ש על להיות *וואנאבי* חבר טוב! תודה!

Charmed Gal

New member
נדב ותום מסכימים.-*../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

*מסתכל על החזיר שעף מחוץ לחלון*

למעלה