עזרה!!

תודה רבה!../images/Emo9.gif

רואים שמעיין חינכה אותכם טוב. לא התרגשנו מהשוקיסטיות... אבל מה זה האיחורים המטורפים האלו!??!

Shimonle

New member
חחחחחח...

את בעתם מסכימה עם אביעד... סתם באת לחפור לנו וללכת?? אחלה... לפחות הייתה לך מטרה מסויימת...

Shimonle

New member
לא הבנת...

לא יודע מה היה שם.. לא הייתי... ממה שהבנתי ממך לא באת לשנות.. לתת איזה כיוון חדש... שנחשוב אחרת... סתם באת להטיף.. לחפור... וללכת... אם זה ככה, אז זה באמת לא שווה אפילו תגובה...

חחחח

אני בכלל לא הבנתי למה מעיין הציעה לי להעביר פעולה. אם מישהו מלביא מסניף אחר היה בא להעביר אצלנו, היו דופקים לו מכות... לפחות יצאתי שלמה! אני לא יכולה לחנך חבר'ה בגילי! רציתי להעלות קצת למודעות את הנושא החשוב הזה ואולי תעשו איתו משהו. כיוון חדש זה בטוח לא, כי זה נושא חרוש... אבל אולי יעלה למודעות ואנשים יחשבו על זה בפעם הבאה שמדברים עם השכן החילוני על המשחק כדורסל וכו'.. זהו.

Shimonle

New member
אוקיי....

סבבה... דבר ראשון- אצלנו בסניף לא נהוג להרביץ למי שמעביר ת'פעולה... גם אם הוא מסניף אחר.. (חשבנו לעשות אצלכם שבת צוות... עכשיו נצטרך לחשוב שוב...
..) דבר שני גם חבר'ה בגילך אפשר לחנך... בדרכים שונות ממה שמחנכים נבטים אבל כן.. זה אפשרי.. (עייני ערך של"ף..)... דבר שלישי- אם העלית ת'מודעות אז אחלה... דבר רביעי ואחרון- שבת של שלום!!!

RESTO

New member
מה איחורים מטורפפים?!?!

את והחברות שלך באתן מאוחר טילים!!!

אנחנו לא אמורות להגיע למפקד בזמן...

אבל יצאנו חמש דקות אחרי(!!!) שנקבעה השעה של המפקד והגענו בזמן.. וזה איזה רבע שעה הליכה!! איחורים מטורפים זה בהחלט אתם! כנראה ש"שעון בנ"ע" הומצא אצלכם או משהו כזה... בכל סניף יש איחורים.. אבל לא של שעה איחור בפעולת חב"ב...

למעלה