עזרה...

folders

New member
עזרה...../images/Emo230.gif

מה קונים ליומולדת של חבר? יש לנו קשר טרי כזה, של חודש. ולמרות שאני אוהבת אותו הכי הכי הכי הכי בעולם - אין לי מושג מה לקנות לו. אשמח אם תעזרו לי למצוא רעיון.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif:)

אם זה ממש טרי לא הייתי הולכת על משהו גדול. אבל מתנה סמלית+ מתאימה פה :) אני למשל קניתי עכשיו למישהו שאני בקטע איתו, עוד לא ממש מוגדר אפילו- חולצה פשוטה ב70 שקל. את יכולה לקנות לו חולצה יפה בסביבות ב70-180 שקל או בושם נחמד ב150-300 שקל. תלוי כמה את רוצה להשקיע. בנוסף לתת את הנגיעה הזו של הזוגיות חח להכין לו ברכה יפה ואולי אפילו להוסיף שוקולדים או עוגיות/עוגה שתכיני. מזל טוב :)

מנסה לעוזר לא מכן

אם זה חודש אז דברים קטנים כמו דיסק הזמנה לבליו שאת תשלמי עליו כמו סרט מסעדה סט של מוצרי טיפוח עכשיו עם כל החגים יש מבצעים ברשת אפריל וסופר פראם אולי אופילו לקנות סלסלה יפה ולבחור מוצרים כך גם תוכלי לבחור מחרים של כל מוצר ואת הדברים שאת רוצה להכניס לקנות לו ברשת שוקלדים כוס קפה ושוקלדים עם איזה מחזיק מפתחות של בובה זה מה שאני עשתי לחברה לפני שובע ללכת לרשות כמו טי אם טי וכלה לקנות לו כרטיס עם סוכם מיוסיים שתחלטי מראש עליו בצורף עוגה בולנים וברכה אולי לקנות לו כוס לושט עם הקדשה לכי לחנות כמו גירמן תמצאי מלא רעינות ובסוכמים שונים

GrowingMadness

New member
../images/Emo194.gif

כמו שנאמר עליי- בגלל שאתם רק חודש ביחד לדעתי משהו מטורף כמו קפיצת בנג'י או טיסה בכדור פורח זה קצת מוגזם [
], אבל לקנות לו איזו חולצה + עוד משהו קטן שאת הכנת זה רעיון ממש טוב.
אני ביום הולדת הראשונה שחגגתי לחבר שלי עשיתי לו בוקסר עם בדיחה פרטית + דיסק של להקה שהוא אוהב [נראה לי, זה היה מזמן
], וגם הזמנתי אותו לארוחה במסעדה שהוא אוהב.

../images/Emo66.gif

אני מקווה שאצליח לעזור לך , אני וחבר שלי רק היינו ביום הראשון/שני לקשר שלנו אבל אחרי הרבה זמן של התאהבות ורגשות . נפלה היומולדת שלי בדיוק ביומיים האלה . הוא קנה לי שרשרת עם לב כזה . אז לפי דעתי את יכולה לקנות לו שרשרת שמסמלת אהבה או משהו - כזה לגבר
וכמו שנאמר יש גם את האפשרות לקנות בושם , בגד כלשהו עם כיתוב חמוד כזה .... (קניתי לחבר שלי לגיוס מגבת עם כיתוב 'חיים שלי שיהיה לך גיוס קל ונעים! , אוהבת אותך המלאכית שלך ♥' ) - יכול להיות גם משהו נחמד רק עם כיתוב שקשור ליומולדת . שיהיה לך שבוע טוב
וגמר חתימה טובה

למעלה