עזרה

nikko123

New member
עזרה ../images/Emo206.gif../images/Emo92.gif

לפני כמה שנים עברתי תקופה לא קלה.כמו כל אחד בימינו, ושום דבר רציני . ועכשיו הרופא משפחה שלי רשם לי בתופס (depressive desorder)........או בעיברית ..``.הפרעות דיכאון`` צשהו יכול להגיד לי אם במשרד הרשוי יעשו לי בעיה בגלל זה.

ב18

New member
לא מבין למה הית צריך ללכת לרופא..

ולא נראה לי שזה יפריע...גם אני בנאדם דכאוני אז מה? כל עוד אתה לא הולך לנסוע לתוך חומת בטון או לנסות לראות אם האוטו יכול לעוף מאיזה צוק לא נראה לי שזה ישפיע

StandStill

New member
לפי מה שהנתי, מחבר שהייתה לו בעיה

דומה, זה אכן עושה בעיות, במידה ויש הצהרה רפואית על כך, תאלץ לעבור מבחנים מסויימים (אני לא מבין למה מסבכים כל כך את העניינים במשרד התחבורה). אני חולק על דעתך, "ב18". חבל שאתה מטעה בצורה כזו. זה שאתה לא מתכוון לעשות דברים כאלו , לא אומר שזה גם מה שבמשרד התחבורה חושבים (וחבל שחושבים כך, זו חשיבה מקובעת ומיושנת, כאילו שאם אדם היה בתקופה של דיכאון בזמן מסויים בחייו, זה צריך להשפיע עליו לעולם). אני הייתי מציע לך "לאבד" את הטופס הירוק, להוציא אחד חדש, וללכת לרופא פרטי (תאלץ לשלם על זה, אבל לא מחיר גבוה מדי) שם תצהיר על כל הבעיות הרפואיות בצורה אמיתית, למעט עיניין הדיכאון. זו דעתי האישית בלבד, מניסיונו של חבר, שנאלץ לסבול במשך זמן רב עד שיכל בכלל לגשת לתאוריה, והכל בגלל הצהרה מטופשת של הרופא, שלא הייתה תקפה כבר.

StandStill

New member
הבנתי* + תוספת../images/Emo26.gif

אני מציע שתחכה לתשובות נוספות של חברי הפורום, או למישהו שהיה במצב זהה לשלך. בהצלחה
.

למעלה