עזרה

ט ח ח ח ח

New member
אה אה ו ..

- הפרק שבו שרית באה לכפיר במטרה לגרום לו להתאהב בה עם משקה שבטי הכינה, והם מדברים על החתונה ואז פיתאום הוא צועק מהחלון ויורק על איזה ילד שגונב לו את האופניים [וואי זה היה טוב] ..

ט ח ח ח ח

New member
עזרה../images/Emo197.gif

אני מורידה פרקים של טלנובלה ואני לא זוכרת באיזה פרקים קרו המקרים שאני מחפשת . אז ... רציתי לשאול אם מישהו יוכל לעזור לי אם הוא יודע . המקרים שאני מחפשת זה, - הפרק שבו כפיר בא לרני ואומר לה שהוא נפרד מדנה ושהוא אוהב אותה [היא לובשת משהו אדום עם שיער אסוף] וזה קורה במשרד של נפתלי . - הפרק שבו כפיר מגלה שהתינוק לא שלו - הפרק שבו רני מדברת אל המצלמה ואומרת "קמצנים" לא יודעת, אבל כאילו מדברת אל המצלמה ורמי לא מבין מה עובר עליה . - הפרק שבו רני מנשקת את כפיר אחרי שהיא רואה אותו עם אסף . - הפרק שבו רני בבית משוגעים והיא מתחילה להשתגע אחרי שכפיר הלך ומתחילה לקלל אותו "יא חתיכת חרא" וממלמלת משהו על זה שהוא אמר שהפסיכולוגית שלה ביקשה ממנו לבוא - הפרק שבו כפיר מגלה לרני שדנה בהריון מקווה שזה לא יותר מידי חח :) תודה מראש למי שיוכל לעזור ..

מאיפה מצאת להוריד? וזה הפרקים:

כפיר ורננה במשרד של נפתלי-107 כפיר והתינוק -114 אני חושבת יופי לכם חפיפניקים- 90 רני וכפיר-34 רננה בבית משוגעים-75 כפיר מגלה לרננה שדנה בהריון-109 הפרק עם שרית אני לא זוכרת... אבל זה לקראת הסוף

ט ח ח ח ח

New member
תודה תודה תודה רבה :)

חבר מוריד לי . דרך האימיול וכאלה, יש לו מקורות יותר גדולות משלי, והוא מצא כמעט את הכל :)

למעלה