עזרה

Tosh Tosh2

New member
עזרה ../images/Emo181.gif

קודם כל אני נטע , בת 13 . רציתי לדעת מה כל העניין של הכוכבים מתקשר למזלות ומה זה אומר : נראה שאתם מעורבים רגשית בכל מה שקורה בסוף השבוע הזה. הפתיל שלכם קצר ורגיש במיוחד, בעיקר בגלל זויות פעולה של מרקורי שליט המזל שלכם עם אורנוס ועם מרס. זהו זמן להתמקד בעיקר בפרטים הקטנים, ולא לאבד את הראש. זמן טוב לסרטים, הרבה מוזיקה, ואהבה.

Tosh Tosh2

New member
שאלה ../images/Emo181.gif

זמן טוב לסרטים, הרבה מוזיקה, ואהבה. אתמול חגגתי יומולדת , וראיתי סרט , שמעתי מוזיקה והילד שאני אוהבת היה , יש לזה קשר ?

Tosh Tosh2

New member
ומה זה אומר ?../images/Emo181.gif

הפתיל שלכם קצר ורגיש במיוחד .

Tosh Tosh2

New member
יאיר ../images/Emo181.gif

מה הקטע של כל הכוכבים במזלות ? ומה זה אומר ? ' בגלל זויות פעולה של מרקורי שליט המזל שלכם עם אורנוס ועם מרס.' לילה טוב , תודה

'מה הקטע הזה?'..../images/Emo6.gif

הקטע הזה הוא תוצאה של לימוד של אלפי שנות אסטרולוגיה, תנועת הכוכבים, והפיכתם לסימבולים לחיינו אנו, ועוד ועוד... זה 'הקטע הזה'. , ואת 'הקטע הזה' לומדים שנים ארוכות, וקצת קשה להעביר אותו בשתי שורות באינטרנט בשתי שניות,בין כוס תה לעוגיית גרנולה..
ובינתיים, עד שתחליטי אם ללמוד אותו או לא, אפשר סתם להתייחס להורוסקופ עצמו, ולחשוב שמרקורי ואורנוס ומרס הם שלושה ילדים בתיכון שרבים בהפסקה על מי קרא למי מה, אי שם ליד הברזייה..

Tosh Tosh2

New member
תקשיב !../images/Emo181.gif

אני לא מבינה מה הקטע של הכוכבים ואיך הם קשורים למזל שלי .. ומה בגלל זויות פעולה של מרקורי שליט המזל שלכם עם אורנוס ועם מרס זה אומר !

תקשיבי!../images/Emo108.gif

אסטרולוגיה זה כוכבים... מרקורי אורנוס ומרס הם כוכבים... וכל מה שקורה בפורום הזה קשור לכוכבים... ההורוסקופ היומי קשור לכוכבים.... זויות הפעולה קשורות לכוכבים... ונראה לי שאם אני ממשיך עוד רגע גם אני אתחיל לראות כבר כוכבים... הבנתוש? ורק שאלה קטנה אחת נשארה לי:מה כל ה
האלה עושות בפורום שלי?...

Tosh Tosh2

New member
../images/Emo181.gif

א. ה -
זה המאומץ שלי , אני כותבת אותה בכל הודעה ! ב. סבבה , אבל מה זה אומר ?! בגלל זויות פעולה של מרקורי שליט המזל שלכם עם אורנוס ועם מרס ?!

למעלה