עזרה

itai 20

New member
עזרה../images/Emo18.gif

יש למישהו מושג איך אני מגיע בצורה הכי מהירה מהעיר מודיעין לטרמינל 3? אני צריך להיות שם ב 9:15 לצורך העניין... תודה רבה.!

קו 15 של מרגלית

בשעה 7:30 בבוקר ואז קו 5 או שאטל לטרמינל 3 להבא, יש פורום תחבורה ציבורית בתפוז.

itai 20

New member
ידוע שיש אחד כזה

פשוט ההגיון הישר אומר שכעובדי נתב"ג אתם אמורים לדעת הכי טוב ותודה על העזרה

mister22

New member
כמו תמיד אקונומיקה צריכה להפחיד

מה הפאקינג בעיה שלך להיות נחמדה ומקבלת פנים? כולה הבנאדם שאל שאלה ואת מייד חייבת לנזוף... לפחות לא רשמת לו את השורה הקבועה שלך "תריץ חיפוש בפורום"... לא בא לך לענות אז אל תעני ואם את כבר מטריחה את עצמך אז תעשי לכולנו טובה בלי התוספות...

מה לא ראית את התלונה על היחס

שהיא קיבלה מנוסע? מישהו הטריח את עצמו בשביל זה ישב כתב מכתב

נוסע? ממש לא...

סתם עובר אורח חצוף, שהפריע לו שלא ידעתי מה התשובה לשאלה שלו..

מה הבעיה שלך בדיוק?

נתתי לו תשובה, הסברתי לו גם שיש פורום יותר מתאים לשאלה שלו. כן יש פורומים אחרים בתפוז אנשים שלא קוראים להם עובדי נתבג, וכן הם מתמחים בכל מיני בעיות ופתרונות, ומסתבר שאחד מהם הוא פורום תחבורה ציבורית, שיכול לעזור לו יותר טוב ממני וממך ומכל חבר אחר בפורום. אז להבא כשאתה מתפרץ תחשוב לפני שאתה פותח את הפה, לא הייתה כאן נזיפה אלא נסיון לעזרה. ואם יש לך בעיה עם ההודעות שלי, אתה פשוט מוזמן שלא לקרוא אותן
ועכשיו יש מכבי, לילה טוב

mister22

New member
מה הבעיה שלך בדיוק?

"להבא יש פורום תחבורה ציבורית" לא נשמע כ"כ מסביר פנים... וזה כל פעם אותו דבר... כאילו שהפורום הזה כ"כ עמוס בהודעות שיש צורך בסינון. למה את תמיד מרגישה צורך לכוון את כולם למקומות אחרים ודורשת שלא ישאלו אלא יעשו חיפוש, מה זה מפריע לך? אם זו הדרך שלך לתת עזרה אז את אינך יודעת עזרה מהי... נ"ב- מה שהטריד את הנוסע זה לא שלא ידעת את התשובה לשאלה שלו אלא הצורה שבה את מתבטאת, כנראה שזה לא רק מפריע לי....

למעלה