עזרה

Hallucinate

New member
עזרה../images/Emo122.gif

טוב...אני מכור קצת לשיקאגו.. טוב מה זה קצת...הרבה.. לא מאוד... לא הרבה..קצת. בכל מקרה, אני מחפש משהו מהדברים הבאים: 1) תרגומים לשירים של אהוד מנור (את התרגום של כל הג'אז יש לי) 2) קטעים מהמחזמר הישאלי (שירים שהוקלטו וכו', כי יש לי וידיאו) אם למישהו יש כמה תרגומים או שירים משם בביצוע של השחקנים, בבקשה יגיד לי. טודע

הגעת גם לכאן../images/Emo35.gif

אין שיקאגו. קפוט. סתם, לך לארכיון הקאמרי. קומת קרקע, דבר עם זאב. הוא יביא לך את כל הטקסט בתשלום סמלי של צילום. לגבי החלק השני. עורץ 2 שידר לפני 4 חודשים תוכנית על זה...

Hallucinate

New member
אהממ...*מגלגל עיניים*

כן הגעתי גם הנה XD*נואש* מז"א ללכת לזאב? מה זה מחיר צילום? ויש לי את התוכנית של זה במחשב, עם קטעים...אני מחפש קטעיים בלי הדיבורים באמצע- שירים ב-MP3 או WAV, או סרטונים ב JPEG

netmaster1

New member
בא לך אולי לחלוק איתי מאיפה אני

יכול להוריד את זה? אני גם מחפש בנרות כל חומר מצולם על הגירסה הישראלית של שיקגו

Hallucinate

New member
שלחו לי את כל התוכנית הזו מזמן...

אני לא יודע מאיפה הביאו אותה

זאב - אחראי ארכיון

צילום - מכונת צילום, הוא יצלם לך את הטקסט במכונת צילום ואתה תשלם לו על זה. אבל זה לא הרבה כי צילום דף עולה בערך 30 אגורות. לפי דעתי יותר מ-80 שקל זה לא יעלה לך. בכל אופן. תתקשר לארכיון לברר אם זה הגיע (ואז תדבר עם זאב). ואז תלך. ותצלם גם אחד בשבילי של אחים בדם ופיטר פן עם חנוך רוזן כי אין לי זמן ללכת... סתם סתם אני אעשה את זה לבד

barmiz

New member
למה לזאב מהקאמרי

יש טקסטים של הצגות של תיאטרון חיפה, בית צבי, בית לסין... שיקגו, אחים בדם, פיטר פן והשאר זה לא של הקאמרי, אז איך לזאב יש את זה?

זה ארכיון של כל ההצגות שהועלו בארץ

מאז שהקימו את הקאמרי בערך. במאה אחוז שיש את כל ההצגות של הקאמרי, ויש גם סקשן של הצגות חוץ, ויש להם הרבה טקסטים גם של הצגות שלא צהיגו בקאמרי. צריך לקוות שי לו את שיקאגו. או יותר פשוט, להתקשר ולשאול.

למעלה