עזרה

Dafi the Mighty

New member
עזרה ../images/Emo101.gif

למישהו יש מושג... יש לי מצלמת וידאו TRV-22E שבהתחלה לא הראתה את המספרים זזים כשהעברתי קלטת אחורה, ועכשיו היא בכלל לא נותנת לי להכניס קלטת... (אני מכניסה קלטת וזה פשוט לא נכנס, אם אני מוציאה את הקלטת אז המצלמה נסגרת כמו שצריך). בכלל, אם אני פותחת אותה במצב של וידאו מהבהב לי בצד ימין למעלה C:21:00 ובאמצע המסך יש לי ריבוע צהוב עם מעין עיגול צהוב בפנים... למישהו יש מושג מה זה?!

videokid

New member
נשמע כמו תקלה טכנית

זה נשמע כמו תקלה טכנית עם ציון מספר התקלה. נסי לחפש באינטנט/בספר של המצלמה מה אומר קוד התקלה או הכי פשוט שתתקשרי ל"ישפאר". בכל מקרה זה נשמע כמו תקלה שלא תוכלי לתקן לבד... אבל מכיוון שלא ראיתי את המצלמה, אני לא יכול להיות בטוח ב100%

הייתה לי בעיה אחרת ../images/Emo16.gif

במצלמת סוני (ישנה יותר)- אבל מה שעשיתי [אחרי בדיקה בהוראות לשגיאות עם מספר] פתר אותה, אולי כדאי לנסות: נתקי את המצלמה ממקור החשמל (בטריה/חשמל), חכי רגע וחברי שוב. לי זה עזר (המצלמה לא הגיבה לאף כפתור, כולל EJECT).
ניר

videokid

New member
הודעות תקלה.

אולי ההודעה היתה על טמפרטורה לא טובה של המצלמה או הסוללה או התראה על לחות. יש גם אפשרות שה"מחשב" של המצלמה "נתקע" ואיפוס שלו (ניתוק ממקורות חשמל) פתר את הבעייה. בכל מקרה כשיש בעיות לחות בדרך כלל מצורפת ההודעה "HUMID"

למעלה