עזרה!!
חשוב!

לוריי

New member
עזרה!! ../images/Emo101.gif חשוב!

אז ככה, יש לי סימס סופרסטאר, התקנתי אותו על סימס האוס פארטי.. החלפתי את הקובץ המקורי בקובץ קראק, הכל טוב ויפה ואז אני מנסה להפעיל את המסך, עולה לי מסך הפתיחה הכתום , רצות הכתוביות למטה ופתאום, זה נסגר, נעלם וחוזר לי המסך הרגיל של שוחלן העבודה.. עזרה??? תודה, לורי

ווילר

New member
תגידי

את לא רואה את המסר הענק הזה בראש העמוד? : "שימו לב! חל איסור על פרסום תוכן לא חוקי כלשהו בפורום. כל הודעה המכילה תוכן שכזה (או קישור אליו) תמחק ללא הודעה מוקדמת" ויש לך בעיה. תמשיכי להוריד משחקים פרוצים מהנט ואל תצפי שזה יעבוד כמו המקורי.

מכירה את הבעיה,גם

לי זה היה,אני מנחשת שיש לך ווינדוס אקס פי(?)הבעיה היא בזיכרון,או שחסר לך זיכרון או שחסר לך מגה רם,בכל מקרה תרשמי לי איזה וינדוס זה ואני אשתדל להגיד לך מה הבעיה שלך. בהצלחה!

אז הבעיה היא

חוסר מקום בזיכרון או תקלה בהורדה,יכול לחהיות איזה באג... תימחקי את הסימ ותתקיני מחדש. מניסיון... בהצלחה!!

לוריי

New member
ניסיתי..

ניסיתי להתקין מחדש ולא חסר לי מקום כי יש אפשרות לעשות בדיקה האם המחשב שלי עומד בדרישות והוא עומד.. יש עוד הצעות?

shmulik15

New member
אותה בעיה יש לי

מערכת הפעלה: longhorn pro זיכרון: 256ddr מקום פנוי: 18gb, 8 chace ............... הכל טוב ויפה אבל הסופרסטאר לא עובד

חל איסור מוחלט על פרסום תוכן לא-

חוקי, או קישור אליו בפורום. כמו כן, תמיכה לתוכנה לא חוקית איננה מקובלת. למיטב הבנתי, הבעיה כאן אינה נובעת מהיות המשחק מועתק.

תראי גמ לי היתה את הבעיה הזאתי

ואני הצלחתי להוריד קראק שעזר בסוף! ועכשיו אני יכולה לשחק בהכל! יש בגוקסטר את זה אז תחפשי שם!

למעלה