עזרה
שוב

Warcraft3

New member
COIN CASH

אתה צריך ללכת לבית שנימצא מיתחת לקזינו ולדבר שם עם האישה. היא תגיד לך שהיא רוצה סוג של מיכתב שאפשר לקנות אותו בעיר הקודמת ב 50 שקלים. תחליף אותו איתה בעד COIN CASH . ^^

digiash

New member
דבר ראשון 50 אגרות

דבר שני אפשר להשיג מאה כאלה חינם בבית ההפתעות..

Warcraft3

New member
חחח לא פשוט להגיד חצי שקל?

ומי שגמר את כל החידות של הטריק מאסטר ייקבל מימנו אוהל אדום גדול. בישביל הבסיס הסודי שלכם... דרך אגב מישהו יכול להראות לי בתמונה את המקום הכי טוב וגדול לבסיס סודי? תודה רבה.... ^_^

digiash

New member
בספיר זה אוהל כחול ^^

והמקום הכי גדול זה בעץ קצת אחריי העיר שבעצים.. P: (תחפש בעמוד הזה הודעה של סלבי עם כותרת "תמונה נדירה שלי" זה העץ..)

digiash

New member
אופס בעצם התמונה זה של עץ אחר

שניה אני אמצא את התמונה של הבסיס שלי... הנה-> (אבל גם הבסיס של סלבי לא קטן)

moon flower

New member
מה הבעיה בלבזבז 50 (ין!)

קוראים לכסף של היפנים ין!, והיא יכולה להשיג את זה בקלות בכל פוקמארט! למה לעבור את הטריק האוס, הדבר היחיד שיש שם זה רר-קנדי שהלינון שלי מוצא כל מטר מרובע!

digiash

New member
כי יש בסוף פרסים שווים..

וזה גם אימון טוב לפוקימונים

moon flower

New member
הלו, יש פה מישהוא?

העברת את לילך בסטלבת על האחרים? סאדיסטים! ><

moon flower

New member
אני היא מון! יוצרת המונולגים הליליי

ם! האגדית! ולפיקוק היום!: כיום נרשמו 5 תגובות דיאלוג שלי לאוויר! ונמשיך במונולוגי! (אולי פרינס יהפוך את זה לפינה!): מיכל: האם אין פה אף אחד שיגיב? מון: לא ^_____^ מיכל: את בטוחה? אולי איזה נווד טועה בפורום יקפוץ ויעיר את רוחי השרויה בתרדומת? מון: תסתפקי בקריאת פיקים! מיכל: אבל קראתי אותם כבר 8 פעם ;_; מון: לא נורא פעם 9 לא תזיק... מיכל: מי ברא אותי אופטימיסטית! ><! מון: *שזיפה שם בדוי?* מיכל: ;_;... *אין תגובה* מון: ידעתי! מיכל: ממשיכה לשתוק... מון: מה קורה איתך מיכלו'ש? מיכל: *סנור* *סנור* מון: יופי, תתעוררי! *מנערת את עצמי* מיכל: הא? מה? אוך הערת אותי מחלום מתוק! ופיקאצ'ו מת שם! מון: סורי!, תחזרי לישון! מיכל: או.קיי! *נרדמת* מון: יש מישהוא פבורום הזה? מיכל: *מתעוררת בצעקה* מון: מה קרה?! מיכל: חלמתי שאני פיקאצ'ו! מון: ;_;,... כואב... מון ומיכל: ומפה אנחנו מגיעים למסקנה שאני כמעט סובלת מפיצול אשיות, ושאני סובלת משעמום כבד וסיוטים! ~סוף~

moon flower

New member
~המונולוג~ מאת מון פלאוור!

מיכל: הכל התחיל בערך בשתיים בלילה כשמיכל סבלה משעמום... מון: היא ניסתה להעיר את חברי הפורום הרדומים אך כל מאמציה הביאו רק למונולוג הנואש הזה... מיכל: מון, האם את ערה? מון: אני זו את, איך אני יכולה להיות לא ערה? ;_; מיכל: לא יודעת, אולי אני סובלת מפיצול אישיות? מון: שיט תיש אכל לי את השכל מיכל: אני יודעת, היית מאמינה אני השנינו גולשות בשעה כזאתי, כותבות פיק בו זמנית ומקבלות השראה מקוקומן כדורים?! מון: וממילקי נשיקות! שחכת את מילקי נשיקות! מיכל: אה וואלה... מון: אבל אני ממש לא מאמינה לזה אחותי... מיכל: על מה את מנמקת??? מון: *הא? אמרתי משהוא לא נכון?* מיכל: אני עדיין לא מאמינה שאת זו אני *מצקצקת בלשון* מון: את זו אני אבל עם שאריות של שכל שתיש רעב השאיר לך... מיכל: יש נקודה בדברים שלי... מון: ידעתי! *מחזירה את השכל מהקיבה של התיש* אני ידעתי שאנחנו ביחד יוצרות גאון! מיכל: מההההה? (בקול של כבשה) מון: *לא משנה...;_;* מיכל: אההה טוב *חוזרת ללעוס עשב* מון: אנו מצטערים על התקלה בשידור, אנא חיזרו במועד מאוחר יותר... ~סוף!~

moon flower

New member
~המונולוג 2~

*מצטערת אם המונולוג פגע בצורה כלשהיא בקוראיו, התנצלות מראש! מון: לאחר שלקחתי את מיכלי עצמי לטיפול פסיכיאטרי אפשר להמשיך מיכל: נכון! וגם השתילו לי לבלב של פודל! מון: ביקשתי מעצמי לא לספר! מיכל: מפריע לך שאת מאזוכיסטית מון: כן כי מטבעי אני מעדיפה סאדיזם, כי אז עודד מנשה לא ישסה בי עם ציפרניו מלאות הלק הוורוד! מיכל: כן מספיק לי את התמונות של ג'יימס מדגמן חצאיות מיני של נאו-ניים מון: למה את מזכירה לי את זה? ;_; מיכל: לא יודעת, אני בעצמי הרי אמרתי שאני מזוכיסטית! מון: אז אולי נפסיק להיות כאלה ונחזור להיות הסאדיסטיות הטובות שהייתי פעם? מיכל: בשמחה! סגור! מון: בואי נלך לשדוד בנקים של אנשים דמיוניים! מיכל: יאללה! איזה בנק את רוצה? אני דיסקונט! מון: חשבתי יותר על הבינלאומי הראשון אבל גם דיסקונט יתאים! *חוזרות אחרי כמה דקות* מיכל: אוף אחב שהבנק סגור... מון: כן דווקא דיי התחשק לי לבזבז שקלים סגולים על גלידות בלתי קיימות! מיכל: העולם אכזר! מון: כן... מיכל: רוצה להתאבד בכאילו? מון: כמו שאש עושה באמת? מיכל: כן, אנחנו ראשונה בתור להתאבד מהמיטה לפוף! מון: יאללה! *אחרי דקה* מיכל: תגידי אני, איך זה שאת תמיד מסיימת את המשפט לפני הכוכביות? מון: לא יודעת, תסיימי אני עכשיו! מיכל: אז הנה! *סיום משפט בכוכביות* מון: בסדר? מיכל: כן נהיה לי הרבה יותר טוב מון: הנה תנסי לנשוך את זה! מיכל מה זה? שאני נותנת לעצמי?! מון: חתיכת קרטון שהיא מטהר אוויר בריח ווניל! מיכל: אבל הסכמתי שאנחנו לא מאזוכיסטיות יותר! מון: אה שחכתי, האם את תסלחי לעצמך איי פעם? מיכל: אה טוב, אני משערת שאסלח לעצמי, אבל רק הפעם! אני: טוב יאללה בי, אני יחזור לעוד מונולוג מאוחר יותר (אולי...) ~סוף!~

Houndour

New member
וואו! זה כבר הפך לפיצול של 3!

אני באמת מציע לך לפתוח בלוג...

moon flower

New member
תצפו למונולוג 3 מחר בלילה אלא אם כן

אני ייהפך לנורמאלית עד אז ויישן (כמו שקרה לי בכמה ימים האחרונים)

למעלה