~המונולוג 2~
*מצטערת אם המונולוג פגע בצורה כלשהיא בקוראיו, התנצלות מראש! מון: לאחר שלקחתי את מיכלי עצמי לטיפול פסיכיאטרי אפשר להמשיך מיכל: נכון! וגם השתילו לי לבלב של פודל! מון: ביקשתי מעצמי לא לספר! מיכל: מפריע לך שאת מאזוכיסטית מון: כן כי מטבעי אני מעדיפה סאדיזם, כי אז עודד מנשה לא ישסה בי עם ציפרניו מלאות הלק הוורוד! מיכל: כן מספיק לי את התמונות של ג'יימס מדגמן חצאיות מיני של נאו-ניים מון: למה את מזכירה לי את זה? ;_; מיכל: לא יודעת, אני בעצמי הרי אמרתי שאני מזוכיסטית! מון: אז אולי נפסיק להיות כאלה ונחזור להיות הסאדיסטיות הטובות שהייתי פעם? מיכל: בשמחה! סגור! מון: בואי נלך לשדוד בנקים של אנשים דמיוניים! מיכל: יאללה! איזה בנק את רוצה? אני דיסקונט! מון: חשבתי יותר על הבינלאומי הראשון אבל גם דיסקונט יתאים! *חוזרות אחרי כמה דקות* מיכל: אוף אחב שהבנק סגור... מון: כן דווקא דיי התחשק לי לבזבז שקלים סגולים על גלידות בלתי קיימות! מיכל: העולם אכזר! מון: כן... מיכל: רוצה להתאבד בכאילו? מון: כמו שאש עושה באמת? מיכל: כן, אנחנו ראשונה בתור להתאבד מהמיטה לפוף! מון: יאללה! *אחרי דקה* מיכל: תגידי אני, איך זה שאת תמיד מסיימת את המשפט לפני הכוכביות? מון: לא יודעת, תסיימי אני עכשיו! מיכל: אז הנה! *סיום משפט בכוכביות* מון: בסדר? מיכל: כן נהיה לי הרבה יותר טוב מון: הנה תנסי לנשוך את זה! מיכל מה זה? שאני נותנת לעצמי?! מון: חתיכת קרטון שהיא מטהר אוויר בריח ווניל! מיכל: אבל הסכמתי שאנחנו לא מאזוכיסטיות יותר! מון: אה שחכתי, האם את תסלחי לעצמך איי פעם? מיכל: אה טוב, אני משערת שאסלח לעצמי, אבל רק הפעם! אני: טוב יאללה בי, אני יחזור לעוד מונולוג מאוחר יותר (אולי...) ~סוף!~