עזרה-תנור

a s s y

New member
עזרה-תנור

על דגם של delonghi ndb 17 אני ממש לא מבינה מתי צריך להשתמש בכל תוכנה.. והטורבו הזה בכלל לא מובן לי.. מתי צריך ומתי לא צריך והבנתי שלפני כל הפעלה יותר נכון לפני שאני מכניסה אוכל.. אני צריכה להפעיל את התנור לחום כלשהו למספר לכמה זמן.. מדוע זאת? הדלת של התנור צריכה להיות סגורה בזמן הזה.? אם אני רוצה רוצה להפסיק את הבישול לקצת זמן על מנת להוסיף משהו- איך עושים זאת?\ התכונות שרשומות שיש בתנור הם: 1.תאורת תנור 2.בישול על ידי פיזור חום מסורתי 3.הפרשת מזון 4.בישול באמצעות אוויר חם עם מאוורר 5.בישול בגריל מאוורר 6.גריל דרך אגב? מה ההבדל בן 2 שיטות הגריל הללו? תודה

my sunshine

New member
היי,

הטורבו יוצר סירקולצית אוויר שעוזרת לחמם את התבשיל מכל הכיוונים. בעזרת הטורבו ניתן לאפות יחד מספר תבניות. לדוגמא באפיית עוגיות. ההפשרה, נראה לי שאין צורך בהסבר. פשוט, להפשיר ... גריל, משחים. אם יש לך מוט שמסתובב, אפשר לצלות כך עוף למשל. הגריל לבד רק משחים. הגריל עם המאוורר, נראה לי כי הוא גם אופה מכל הכיוונים.. הענין הוא, שאני מניחה שקיבלת חוברת הסבר על התנור ובה כתוב הכל. ניתן לנסות לחפש גם בגוגל. אולי תמצא הסבר.

a s s y

New member
לצערי..

קראתי את החוברת.. ולא ממש מובן שם.. אם יש לי תבנית אחת.. יש הבדל אם אני משתמשת בטורבו או לא? מתי לא מומלץ להשתמש בטורבו..

למעלה