עזרה של יאיר לפיד...

maorbachar

New member
עזרה של יאיר לפיד...

שלום רב לכולם.. יש לי בקשה קצת מוזרה אבל אני חייב את עזרתכם. לחברה שלי שהיא אוהדת שרופה של יאיר לפיד, וכשאני אומר שרופה, אני מדבר על זה שכל שבוע היא הייתה מקריאה את כתבותיו לצוערות שלה בצבא והיא עדיין מקריאה בטקסי זכרון את "ההחמצה" של יאיר לפיד יש יום הולדת בעוד כמה חודשים.. אני רוצה לפגוש את יאיר לפיד גם אם זה לכמה דק' ולצלם אותו מברך אותה ליום ההולדת שלה.. רציתי לדעת איך אני יכול להגיע אליו? לשלוח לו מייל? או סתם להניע את התהליך? בתודה לכולם..

אממ בעייתי

את יכולה לשלוח אי מייל דרך האתר של רשת או אולי דרך ידיעות אחרונות. לכתוב שזה מיועד לו ולספר את סיפורך. אולי תיהי מזליסטית ומישהו נחמד יחליט להעביר את זה אליו והוא יחליט לפגוש אותכן. שווה לנסות.. עצה שלי מניסיון אישי, אם היומולדת שלה נופל על זמן שידור התוכנית שלו, סעו לשם תבלו בתוכנית ואחריה לכו לדבר איתו, לרוב הוא מסכים לדבר עם הקהל...

maorbachar

New member
פגישה עם יאיר לפיד

יש כמה פרטים שלא אמרתי אולם הם די קריטים.. אני מאור, מנסה לסדר לחברתי ענבל את ההקדשה.. שנינו סטוד' שנה שנייה לרפואה בהונגריה ולא נהיה פה בזמן היום הולדת(לא בארץ, ובטח שלא בתוכנית של יאיר לפיד).. לכן חשוב לי לפגוש אותו לפני.. אודה שוב אם מישהו יוכל לכתוב לי איך אני יכול להתקדם מפה..

maorbachar

New member
עדיין מחפש עזרה..

היי לכולם אני עדיין מחפש מי יכול לעזור לי לאתר איך אני משיג את יאיר לפיד למען הבקשה שכתבתי בהודעות הקודמות.. מחכה לתשובתכם ולעזרתכם... מאור

למעלה