עזרה -שלא מגיעה.

maagan

New member
עזרה -שלא מגיעה.

בזמנו ביקשתי התיחסות מחברי הפורום {עידו-הלווו} אני רופא שיניים ואני מעוניין בצילומי תקריב של שיניים. האם הa70 מתאימה מהוא מאקרו ומהוא flash ring אנא ענו לי בזריזות בתודה מראש דני

2cookie

New member
A70 לא תתאים לדעתי

זו מצלמה למשתמש הביתי והחובב, אתה צריך משהו מקצועי יותר. macro הוא כינוי למצב צילומי תקריב, וflash ring היא עדשה מיוחדת שמסביבה מעין טבעת פלאש שמיוחדת לצילומי מאקרו. אף אחד מרופאי השיניים שהיו לי לא השתמש במצלמה דיגיטלית

ברוך ס

New member
למה שלא תנסה ב-dentaltown.com

אתר ומערכת פורומים לרופאי שיניים, יש שם אפילו פורום שמוקדש לצילום ומצלמות. אני בטוח שתוכל לקבל שם מידע מאנשים עם נסיון.

ברוך ס

New member
ועוד אתר שכדאי שתקרא

האתר הזה מוכר קיטים של מצלמות דיגיטליות לרופאי שיניים. מצלמה, עדשה לצילומי מקרו ומפזר אור במקום פלאש טבעתי. המפזר זה בסה"כ חתיכת פלסטיק חצי שקופה שמפזרת את האור של הפלאש המובנה בדומה לפלאש טבעתי. פתרון פשוט וזול יותר מהפלאש.

ברוך ס

New member
Ring Flash

זה בסה"כ פלאש שמעוצב בצורת טבעת שמותקנת בקצה העדשה, כך שהוא מאיר אובייקטים קרובים מכל הכיוונים ומונע הסתרה וצללים מכוערים.

ted

New member
לניקון יש טבעת אור - לא פלש - שאפשר

להרכיב על העדשה - אידיאלי לרופא שיניים. לא בטוח שזה ינגן על הקנון, אבל חבר שלי רופא שיניים ירושלמי משתמש בה בניקון CP990 הישנה (עובד גם בחדשות עם תבריג 28 מ"מ) ואתה רואה מה אתה מצלם, לא רק לאחר הצילום. פועל על נוריות LED שמוזנות מסוללה או מספק כוח.

idohal

New member
כדאי יותר את הA80 בעלת המסך הנע

ואז ישנה אפשרות לתנועה טובה יותר סביב הפציינט. לגבי מבזק טבעתי אני לא בטוח שצריך כי יש תאורה מספקת של הכסא.

למעלה