עזרה - שיער

old friend

New member
עזרה - שיער

אמנם זה לא נוגע לי ישירות אבל לקטנה שלי יש שיער ארוך אחרי שמיצינו את כל מלאי התסרוקות הידועות לי עכשיו באה דרישה חדשה צמה סינית - צמרת שורש (כמו שהאתיופית עשתה לה באילת) כזו שמתחילה צמוד לראש מהמצח עד לאחורי הראש אני צריך מורה (כתוב זכר ונקבה) לשיעור איך עושים צמה כזו

R a c h e li

New member
אין בעיה....את החלוקה....

מתחילים מקודקוד הראש....ולאט לאט ממשיכים....
סדנא אצלי היום ב-17:00 בהצלחה....

old friend

New member
היום לא יכול

יש יומולדת לקטנה שלה מתי יש שיעור חוזר ??

jane34

New member
סינית ואתיופית הן שתיים

שונות. את האתיופית אתה רולע ומותח חזק ממש מהקודוק אתהסינית אתה מתחיל לקלוע כמו כל צמה רגילה (מחלק ל3 חלקים) ואז כל שליש חוצה.... כלומר אתה קולע צמה עם 6 חלקים אתה הבנת את זה? עד מתי הילדה שם? זה לוקח ממש הרבה זמן ולסיום אצלנו באזור יש אמהות אתיופיות(בשעות כאלה יושבות די משועממות בגני השעשועים)לא יותר זול וקל לבקש מהן וביתנתיים להתאמן על הבובות של הילדה כך תוכל להפתיע אותה בביקור הבא והראת לה איזה יופי של אבא אפלו לקלו עלצה סינית אבא שלה יודע.... אני מעריצה אותך על כל העניין!!!!!!!!!!!!! מורידה בפניך את הכובע-ומבקשת גם צמההההההההההההההההההה בהצלחה.....

jane34

New member
צילי וגילי דהיינו-

את השיער כבר הברשת? חלקת? אתה יודע מה אתה רוצה לקלוע לה? (צילי-סינית גילי-אתיופית)את מי מהשתיים?

old friend

New member
או קיי

אז בעיה היא כזו עשיתי לה שמונה צמות רזות על הראש אבל זה היה אתמול אחרי החפיפה היום בבוקר היא קמה כולה שמש הכל קרניים מסביב היא לא מוכנה להפריק את זה שוב ונתנה לי אולטימטום עד עוד שבועיים אני לומד לעשות צמות אתיופיות כדי שהן יחזיקו לפחות יומיים שלושה על הראש. קאפיש?!? (יש גבול לזלזול)

jane34

New member
למה זלזול ?ההפך הוא הנכון../images/Emo140.gif

(אני יוצאת מנקודת הנחה שלא התכוונת אליי שאני מזלזלת בך נכון?) אם היתה הכוונה לבתך אז לא לראות זאת כזלזול ההפך!!! היא תולה בך את תקוותיה,היא סומכת עליך,היא יודעת שאתה יכול (אם רק תרצה מספיק) אתה באמת מסוגל(לפעמים חלומות מתגשמים)וזה עוד חלום קטן..... ואם תתאמן מספיק חזק האמן לי! הצמות מחזיקות מעמד גם שבועיים בהצלחה

Rinattt

New member
חשבתי הצמה בשבילך... ../images/Emo163.gif../images/Emo152.gif

התחלת ללכת פזור???
לא יכולה לעזור, לא אוהבת צמות, מקסימום רגילות והבנות שלי גם לא! וכשרצו צמות כל הראש שלחתי אותן לאתיופית וכשביקשו לפרק הצטערו שעשו... ומאז... אין דרישה לצמות יותר!

מוכנה להסביר:

את כל השער מברישים היטב מהשורש עד הקצה. זו עבודה עם המון הקפדה: אוספים כמו לחצי קוקו (קוקו בלוף) אבל מאד גבוה.את השאר מניחים בנחת על הכתף מחלקים ל 3 חלקים קולעים קליעה ראשונה.מאד מאד הדוק, לא להרפות לרגע. מצרפים לקצוות הימנית עוד קצווה דקה מזו שהונחה לה על הכתף מהקוקו בלוף. מצרפים אותה ושוב קולעים קליעה אחת. לוקחים לקבוצה השמאלית עוד קצווה דקה מזו שהונחה לה על הכתף מהקוקו בלוף. מצרפים גם אותה וקולעים עוד קליעה. וכך ממשיכים עד שכל השער על הכתפיים נגמר. והכל התכנס לכדי צמה הדוקה על הראש. כמה שאני אוהבת את זה. זו התסרוקת שלי יום יום. והכי מצחיק שאני עובדת במקום עבודה מלא בנות. והן כולן מחקות את צמתי. את כולן לימדתי. אני קולעת לעצמי וזה כיף עולמי כי תמיד נראים מסודרים עם תסרוקת.... ב ה צ ל ח ה

למעלה