Beautifully Broken1
New member
עזרה - שיער בעייתי...../images/Emo178.gif
יש לי שיער מאוד בעייתי. הוא נפוח ועבה מאוד מה שאומר שאני אפילו לא מנסה ללכת איתו פזור [למרות שהייתי רוצה] כי אני יודעת איך זה יראה. סוג השיער הוא גלי-מתולתל [נוטה יותר למתולתל] השיער לא מתולתל בצורה יפה אלא גלי למעלה ומקורזל בקצוות וכמו שאמרתי,עבה ברמות ונפוח. הוא גם הרוס כי אני כל הזמן עושה החלקות,אני מודעת לזה שזה הורס את השיער אבל כשהוא לא חלק הוא נראה ממש נורא,קצת כמו קן ציפורים
יש לי כמה בקשות,קודם כל,כל תכשיר\חומר\ספריי לשיער שיכול לעזור לו להראות מסודר,להוריד נפח ופשוט להיראות יפה. במחירים סבירים ולא קרם רגיל לשיער כי יש לי כבר והוא כמעט לא עוזר אלא אם כן אני שופכת את כל הבקבוק... בקשה שנייה היא בעצה לסוגי תספורת שיתאימו לשיער בעייתי ויראו טוב,תמונות ודוגמאות יתקבלו בברכה. יש לציין שהשיער שלי הוא ארוך ככה שיש הרבה אפשרויות של תספורת ושאני לא רוצה לקצר אותו יותר מדי.
יש לי שיער מאוד בעייתי. הוא נפוח ועבה מאוד מה שאומר שאני אפילו לא מנסה ללכת איתו פזור [למרות שהייתי רוצה] כי אני יודעת איך זה יראה. סוג השיער הוא גלי-מתולתל [נוטה יותר למתולתל] השיער לא מתולתל בצורה יפה אלא גלי למעלה ומקורזל בקצוות וכמו שאמרתי,עבה ברמות ונפוח. הוא גם הרוס כי אני כל הזמן עושה החלקות,אני מודעת לזה שזה הורס את השיער אבל כשהוא לא חלק הוא נראה ממש נורא,קצת כמו קן ציפורים