עזרה - שיער בעייתי...

עזרה - שיער בעייתי...../images/Emo178.gif

יש לי שיער מאוד בעייתי. הוא נפוח ועבה מאוד מה שאומר שאני אפילו לא מנסה ללכת איתו פזור [למרות שהייתי רוצה] כי אני יודעת איך זה יראה. סוג השיער הוא גלי-מתולתל [נוטה יותר למתולתל] השיער לא מתולתל בצורה יפה אלא גלי למעלה ומקורזל בקצוות וכמו שאמרתי,עבה ברמות ונפוח. הוא גם הרוס כי אני כל הזמן עושה החלקות,אני מודעת לזה שזה הורס את השיער אבל כשהוא לא חלק הוא נראה ממש נורא,קצת כמו קן ציפורים
יש לי כמה בקשות,קודם כל,כל תכשיר\חומר\ספריי לשיער שיכול לעזור לו להראות מסודר,להוריד נפח ופשוט להיראות יפה. במחירים סבירים ולא קרם רגיל לשיער כי יש לי כבר והוא כמעט לא עוזר אלא אם כן אני שופכת את כל הבקבוק... בקשה שנייה היא בעצה לסוגי תספורת שיתאימו לשיער בעייתי ויראו טוב,תמונות ודוגמאות יתקבלו בברכה. יש לציין שהשיער שלי הוא ארוך ככה שיש הרבה אפשרויות של תספורת ושאני לא רוצה לקצר אותו יותר מדי.

אה וגם עוד משהו ../images/Emo26.gif

מישהו מכיר ספר טוב באיזור י-ם? מחירים וכו' גם יעזרו. כל עזרה תתקבל בברכה ותודה מראש

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל כמו שאמרת השיער שלך כנראה הרוס.. כדי לשקם אותו את צריכה להקפיד לשמור עליו מטופח ומאוד חשוב להסתפר! השיער ייגדל בריא יותר! בשביל לשקם את השיער קודם כל תקני מסיכה לשיקום שיער.. הרבה בנות ממליצות על המסיכה הורודה של 'אלביב' . תמצאי שמפו ומרכך שמשקמים שיער וגורמים לשיער שלך להיות נעים וקל לסירוק.. אחרי המקלחת תעטפי את השיער במגבת לבערך חצי שעה ואז תייבשי אותו טיפה עם פן , אחר כך תחכי שייתייבש ואל תלכי לישון עם שיער רטוב! [זה מאוד מנפח את השיער!] לפני שאת הולכת לישון תאספי את השיער בקוקו/צמה עד שתמצאי את הצורה שגורמת לשיער שלך להיראות הכי טוב בבוקר. כשאת קמה תשימי קרם לשיער [תמצאי אחד טוב בשבילך.. אני ממליצה על הקרמים של שוקי זיקרי ומישל מרסייה.] ואל תסרקי אותו כשהוא ייבש! זה ממש יינפח אותו. בהצלחה

תודה רבה ../images/Emo24.gif עוד מישהו ../images/Emo35.gif

אני באמת מעוניינת בהמלצות לספריי לשיער וחומרים שיכולים לעזור,שמעתי גם על גלייז תפוזים. מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק וטווח מחירים? וכמובן מספרה טובה בירושלים אם אפשר. בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואשת

mgirl

New member
ספריי לשיער

הוא לא החומר המומלץ, אבל כמו שכתבתי: גלייז תפוחים הוא מצוין. יש בסופר פארם גלייז של אינדולה שלדעתי הוא לא כ"כ מוצלח. יש גלייז של פול מיטשל שאפשר למצוא במספרות והוא די יקר, בערך 100 שקל. לי יש גלייז של חברה בשם vitamins שאני קונה בחנות שמוכרת מוצרי שיער לספרים ב50 שקל והוא מעולה - אז העצה שלי היא למצוא חנות כזו בירושלים ולבדוק מה יש להם שם.

דודהלי

New member
חנויות ציוד למספרות בירושלים

יש שתי חנויות שמוכרות ציוד וחומרים למספרות, והם מוכרים גם בבודדים ללוקוחות פרטיים. שתיהן נמצאות ברחוב החבצלת. (במרכז העיר מול ככר ציון, אחד מהרחובות שעולים מרחוב יפו לרחוב הנביאים)

mgirl

New member
רחוב חבצלת

זה גם איפה שהחנות של ציפי סיקסטיז אם מישו במקרה מעוניין.. אחלה רחוב אם ככה :)

mgirl

New member
גלייז לשיער

השיטה שלי היא לשים אותו כשהשיער רטוב, מה שקצת מונע ממנו להתנפח כשהוא מתייבש, ואז כשהוא מתייבש לשים שוב. גם מוס לשיער מתולתל יכול להיות לך פיתרון טוב. לגבי תספורת: אני חושבת שלדרג אותו אצל ספר טוב יעזור לך לסדר אותו... אומרים שזה מוסיף נפח אבל אני חושבת שזה פשוט יגרום לזה להסתדר יפה.. בכל מקרה, לכי לספר שאת סומכת עליו ותשאלי אותו מה הוא חושב.

רוני P

New member
בקשר לתספורת

לכי לספר שאת סומכת עליו,ששמעת עליו שהוא טוב מחברות שלך , וכד' .. תבקשי ממנו שידלל לך את השיער , ושישאיר לך מהאורך , מדורג חזק כאילו הרבה דירוגים. התוצאה היא כמו בתמונה [ אני
]
השיער הרבה פחות נפוח ומסתדר הרבה יותר יפה

למעלה