עזרה-שאלה

Gonzolio

New member
עזרה-שאלה

חברה אני צריך עזרה אני תלמיד תיכון בן 18 יש לי עוד י"ב ללמוד לפני כמה שעות היתקשרו עלי מהמודעין אבל הייתי רדום ורק רשמתי תכתובת הם אמרו לי שאני מוזמן לאיזה יום פתוח או רעיון או משהו כזה קיצור זה בתל-אביב ביום רבעי ב 8:30 בבוקר ברחוב לוחמי גוליפולי 51 בית השריון... אני לא יודע לאיפו ליפנות כדי לישאול את השאלות על זה...כי ממש אין לי מושג מה זה ולמה וכו' אם מישהו יודע על זה בבקשה תענו לי תודה

Gonzolio

New member
סבבה אבל

מה זה בכלל מישהו עוד קיבל כאלו ליום רביעי זה? אני פשוט לא חשבתי כי ישנתי הייתי שואל את מי שהיתקשר עלי אבל לא הספקתי ואיך אני מוצא את הכתובת הזאת אני מטבריה.... לאיפו אפשר לפנות כדי לדעת יותר פרטים

light angel

New member
אני כבר בשלבים מתקדמים במודיעין

אני יכולה לענות על שאלות, אבל מה אתה רוצה לדעת? סביר להניח שאם עוד לא התמיינת לזה בכלל, אלה מבחנים כלשהם. אבל אני לא בטוחה לאיזה מסלול הזמינו אותך. לא שלחו לך מכתב קודם? אתה מגיע לתחנה מרכזית חדשה בת"א, ומשם לוקח אוטובוס 30, 31 או 32 של דן לרח' לה גארדיה 50 (שזה ממש ליד לוחמי גליפולי). אתה כבר תראה את בית השריון, זה דקה משם. אבל תחשוב טוב אם אתה רוצה את זה, כי כל עוד אתה ממוין למודיעין שום יחידה אחרת לא תשלח לך זימונים. אם אתה רוצה משהו מסוים, עדיף שלא תלך לזה. אם לא, זה בהחלט שווה. מודיעין זה מקום איכותי. ואגב, אהבתי את החתימה שלך

light angel

New member
אה, ויש טלפון

אם שלחו לך מכתב הוא בטוח כתוב שם- 6092550-03 אתה יכול להתקשר לשם ולקבל פרטים, הן במענה הקולי והן בשיחה עם נציג היחידה (מה שתבחר).

Gonzolio

New member
זה שאני יסע

לשם ביום רביעי לא יחייב אותי על כלום נכון ? כי אני רוצה ללמוד דרך עתודה

light angel

New member
אמממ...

זה כמובן לא מחייב, אתה תמיד יכול לחתום ויתור. אבל אם תיסע, זה אומר שאתה שם עד שאתה לא חותם ויתור. לדעתי שווה לנסות, כי אם לא תתקבל לעתודה תשאר קירח מכל הכיוונים. במקביל תעשה פסיכומטרי ותנסה להגיע לעתודה, ואם יסכימו לקבל אותך תחתום ויתור למודיעין.

Gonzolio

New member
זה תלוי בגיל או במה?

כי אני בן 18 אבל עוד ב י"ב.....בדרך כלל זימונים כאלו מגיעים בסוף י"ב

light angel

New member
מודיעין שולחים את הזימונים שלהם

מאוד מוקדם. גם לי שלחו בתחילת י"ב. זה בגלל שהמיון שלהם מאוד ארוך, עד עכשיו אני במיונים... השאר שולחים לאורך כל שנת הלימודים. יש מי ששולחים מוקדם יותר ויש מי שמאוחר.

גם לי היה כזה לפני שנה-כשעליתי לי"ב

אם זה מה שהיה לי אז זה למופ"ת- מחקר ופיתוח תצלומי אויר. אני לא עברתי ת'מיונים לזה אבל הם לא כאלה קשים, סתם לוקח שעות.

למעלה