עזרה - רשימת ציוד

Mנטה

New member
רגע רגע זה נורא תלוי גם במקום שיש

איזה חדר יש לך ? באיזה גודל ? פעם עבדתי באיזה מקום שיכולנו להזמין הרבה ציוד, הזמנו, ואחר כך לא היה מקום לזוז !... אני אומרת לכי לפי תחומים. קחי נגיד תחום תחושתי: כדי להגיע למצב שיש תשובה גם לוסטיבולרי וגם לפרופריו וכו´, צריך להערכתי: קורת שו"מ, כדור אחד גדול, צלחת, חבית, ואולי גם גליל. כל השאר זה אקסטרות. אם את עובדת עם אוכלוסיה שצריכה הרבה חיזוקים בתחום מסוים, חזקי את התחום הזה. אני היתי משקיעה יותר בציוד מתכלה ובמשחקי קופסה ומוטוריקה עדינה ופחות בציוד גדול. עם מעט ציוד גדול אפשר לעשות המון, ובשביל מוטוריקה עדינה, תפיסה וכל השאר צריך מגוון גדול של ציוד.

יונא

New member
לדעתי הבי"ס לא יודע היכן ימוקם

מרכז הטיפול, לכן מראש אני לא בונה על ציוד לתליה, כמו כן לא נתנו לי תקציב - רק אמרו לי להזמין מהר, ומקווים שיוכלו לענות על הצרכים שלי, לכן נראה לי שאני אזמין יחסית מעט ציוד של מוטוריקה גסה ואתמקד על המשחים של מוטוריקה עדינה ותפיסה. אולי אצליח לקבל הארכה עד יום חמישי ואז אוכל לראות שמות של משחקים שבחדר טיפול שברשותי.ראיתי באינטרנט ספקים, ולמזלי תפקידי הוא לתת את הרשימה אך לא לדאוג בפועל להזמנה. תודה שוב. תודה על התגובות ואשמח לקבל עוד שמות משחקים מוטוריקה עדינה ותפיסה מומלצים.

יונא

New member
לדעתי הבי"ס לא יודע היכן ימוקם

מרכז הטיפול, לכן מראש אני לא בונה על ציוד לתליה, כמו כן לא נתנו לי תקציב - רק אמרו לי להזמין מהר, ומקווים שיוכלו לענות על הצרכים שלי, לכן נראה לי שאני אזמין יחסית מעט ציוד של מוטוריקה גסה ואתמקד על המשחים של מוטוריקה עדינה ותפיסה. אולי אצליח לקבל הארכה עד יום חמישי ואז אוכל לראות שמות של משחקים שבחדר טיפול שברשותי.ראיתי באינטרנט ספקים, ולמזלי תפקידי הוא לתת את הרשימה אך לא לדאוג בפועל להזמנה. תודה שוב. תודה על התגובות ואשמח לקבל עוד שמות משחקים מוטוריקה עדינה ותפיסה מומלצים.

יונא

New member
עזרה - רשימת ציוד

הודיעו לי היום בביה"ס בו אני עובדת על האפשרות להזמין ציוד (כרגע אין לי כלום מלבד מספר משחקים מושאלים מהמתי"א). ההתרעה היא מהיום כשהמועד להגשת ההזמנה היא ביום רביעי. חבל לי לפספס את ההזדמנות להזמנה, אך מאחר שההתרעה קצרה, ואני יחסית חדשה במערכת ,אשמח אם תעזרו לי לבנות רשימת ציוד (מוט´גסה - לא תליה, מוט´ עדינה ותפיסה) כולל שמות משחקים (בימי שלישי אני עובדת במקום עם ציוד, אך מחר חופש... ואני לא זוכרת בעל פה את שמות המשחקים), והמלצות אישיות של ציוד ספציפי שאתן אוהבות. הטיפול היא עם ילדים בכיתות א´ - ד´ בבית ספר רגיל, שרובם מכיתות מקדמות. תודה מראש!

נאוה ר

New member
לילדי בית ספר

משחק נוסף זה תירס חם, למרות שכדאי לשנות את החוקים.

עטרה ב ט

New member
רשימות ציוד......

לפני קצת יותר מחצי שנה פתחתי קליניקה וזה מה שעשיתי: חשבתי על כל משתנה שאני צריכה לעבוד אתו, ואיזה ציוד אני צריכה בשבילו. עשיתי רשימה גדולה של כל הפנטזיות. אחרי זה בדקתי בשטח בגדול מחירים. ואז צמצמתי רשימה. למשל אצלי סולם שוודי נפל כי הוא עולה בסביבות האלף ש"ח והתמורה שלו לדעתי לא שווה את זה. במיוחד שחלק גדול מהסכום (כמה מאות) הוא עצם ההתקנה ואני נמצאת בדירה שכורה. לא לשכוח שיש דברים שצריך (ואולי לא נעים להגיד את זה) רק כדי להרשים את מי שבא
. אלו דברים שאולי את פחות משתמשת בהם, אולי את פחות אוהבת אותם, פחות מתחברת אליהם, אבל בקליניקה לריפוי בעיסוק הם צריכים להיות. אחרי זה עשיתי שוב השוואות מחירים וחישבתי כמה כסף אני רוצה להוציא ומה בסדר עדיפות ראשון. אני למשל עושה מלאנתלפים דברים עם חבית, אז היה לי ברור שאפילו שזה נורא יקר אני אקנה את זה. עד כאן בקשר לרציונאל ובקשר לציוד גס. בציוד קטן יותר, (כל מה שיושב בתוך הארונות), גם הלכתי לפי צרכים ולפי רמות. נגיד קניתי פאזלים : אחד בכל רמה ובכל קופסה כמה פאזלים. כך שיצא לי מבחר מגוון של הרבה פזלים שמתאימים לכל הרמות ובסך הכל קניתי 4 קופסאות (אחד של שני פאזלים של 20 חלקים, אחד של שלושה של 45 ואחד של 65 ועוד אחד של פאזל קוביות). אני מאוד אוהבת להתעסק עם החלק היצירתי אז קניתי ואספתי מלא מלא חומרי יצירה. זה גם זול יחסית. בענין השוואות מחירים: הלכתי וכיתתי רגליים בכמה מקומות, מה שהיה זול בטויס-אר-אס קניתי שם (ותתפלאו יש דברים שהכי זול שם) ומה שהיה זול בחצי חינם צעצועים או בכפר השעשועים קניתי שם (רק אתמול מצאתי משחק הרכבה ממש מקסים בתשעה ש"ח בכפר השעשועים). ודבר אחרון, את הזמנת רוב הציוד בכל זאת כדאי לעשות במקום אחד. אחרי שמשווים מחירים ולקנות כמה שיותר אצל אותו ספק. דבר ראשון זה נוח: הוא מביא את זה אלייך לאן שאת צריכה. דבר שני זה מקנה לך אפשרות לדרוש יותר הנחות ולהתמקח יותר ודבר אחרון: זה יוצר קשרים. אני קניתי אצל גיא צעצועים בנתניה, הם זולים באופן משמעותי מאחרים ואני מאוד מבסוטה מהשירות ומהציוד. כשאת עובדת במקום ציבורי ויש לך תקציבים בסדרי גודל אחרים, אולי כל התחשיבים האלו פחות חשובים. אבל אני מציעה לך באמת לסדר בראש ובחדר: מה יש, מה אין, מה את צריכה, ולצמצם את הרשימות למינימום ההכרחי ולמקסימום האפשרי. דבר אחרון: ריהוט. אני לא יודעת אם את צריכה ריהוט, אבל תחשבי על אכסון של דברים ואיך הוא יתפוס כמה שפחות מקום, כמה שיותר בנגישות, ואם אפשר ללא הצפה. ודבר אחרון חביב
קנית הכל, השקעת מלא כסף, נהנית .... צ´פרי את עצמך. יש משהו שתמיד חלמת עליו ? אצלי זה היה בובות אצבע ולוח ציור של ציירים... לכי על זה
. זה כמו השוקולד שליד הקופה בסופר

יונא

New member
יש הרבה רציונל במה שאת

אומרת, ואת הרציונל הזה ניסיתי להסביר לבי"ס שההפתיע אותי והטיל עלי לתת רשימת ציוד תוך יממה. לצערי, נאמר לי שלא ניתן להגמיש את המערכת שנותנת את התקציב (שכאמור גם לא ידוע לי), ולכן אני אגיש רשימה ואו שאופתע לטובה ואגלה שמוכנים לקנות ציוד, או שאמצא את עצמי עם משחק אחד חדש בלבד... שוב תודה לכולכם על העזרה.

יונא

New member
לא נמסר לי תקציב.

אמרו לי תחילה להגיש רשימת צרכים, ונראה לי שאחרי זה יחליטו מה יכולים לתת.

דברי עם מיכל

היא רכשה לאחרונה הרבה ציוד לקליניקה חדשה וקיבלה ממילבת בזמנו רשימת ספקים. היא כותבת בפורום שלנו ומנהלת פורום גרפולוגיה תוכלי למסור לה מסר אעשה זאת גם אני בהצלחה טל

נאוה ר

New member
בלי לדעת תקציב אז הנה הפנטזיה ללא

ציוד תליה:- סולם שוודי. לחלק מהספקים יש גם חלק שמתחבר ועושה מעין רמפה צלחת ווסטיבולרית סקוטר קרש שווי משקל מרובע 4 כיוונים קרש שיווי משקל מלבני גלילים חבית קשיחה כדורים טיפוליים בשני גדלים לפחות - בגיל הזה אני מעדיפה את הצהוב בגובה כסא ואת האדום. נדנדת סהר עם כיסוי שאפשר להזיז. קורה עם רגליים משולשות כסא T. טבעות גומי חישוקים חיילי באולינג שקיות של אותיות יש בטח עוד דברים אבל בשעה כזאת.... יש לי רשימת ספקים עיקריים יחד עם מספרי פקס שישמחו לשלוח לך קטלוג של הדברים שהם מספקים ואולי לתת לך עוד רעיונות. אבל איך מעבירים כשאסור לפרסם בפורום אני לא בטוחה.

למעלה