עזרה רצינית

HOT4Umichael

New member
עזרה רצינית

שלום לכולם,
הכלב שלי ( ויסלה חתיך ) לפני חודש בערך הקיא דם במהלך כמה ימים.
לקחתי את הכלב לבית חולים, עשו לו בדיקות דם, אולטרסאונד ורנטגן.
בסופם של הבדיקות והאבחון נאמר לי מהרדיולוג שזיהו עיבוי רציני בכל קרום הקיבה.אבל הם לא בטוחים מה זה ולא יודעים ממה זה נגרם
טיפלנו בכלב במהלך 3 ימים באנטיביוטיקה לוריד ועוד כל מני כדורים נוספים.

היום, שוב אחרי פחות מחודש, הכלב מקיא דם.
אני אתן הכל למען הכלב שלי, אבל מעצבנת אותי המחשבה שאלך לשם שוב יעשו אותם אבחונים, ייקחו אלפי שקלים -שוב- וישאירו אותי עם סימני שאלה וכיס ריק.

מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לייעץ??
תודה רבה

כואב לכתוב את זה, אבל זו האמת

הכלבה שלי חולה וגם אנחנו הוצאנו מעל 10,000 שקלים על כל מיני בדיקות שונות ועדיין לא יודעים בדיוק מה יש לה...
שלא נדבר על זה, שאני חושבת שהיא התדרדרה מאז כל הטיפולים, הבדיקות, ההרדמות והתרופות ושזה הורג אותה. היא הייתה הרבה יותר מאושרת לפני כן, גם אם כאב לה פה ושם.
אני לא אגיד לך לא לקחת אותו לטיפול, כי אני מבינה את הכאב, וגם יש אחריות כלפי הכלב. אבל מצד שני, אני כן אגיד לך, שכדאי לך לשקול עד כמה המצב חמור, האם הוא מקיא הרבה או קצת, האם יש איבחון אינטרנטי שניסית לחפש שעונה על הסימפטומים, בן כמה הוא, האם כשימצאו לו משהו יהיה מה לעשות עם המצב (מבחינה כספית ומבחינת הכלב), האם הוא נראה לך מאושר (מגיב, מקשקש בזנב, שמח שאת באה הביתה וכו') אפילו שהוא מקיא... בהתאם לדברים האלה, הייתי אומרת לך להחליט מה לעשות. כי אחרי כל הבדיקות וההתדרדרות, אפילו כמה ווטרינרים כבר הסכימו איתנו, שכל עוד היא שמחה, צריך להניח לה (יש לציין שהיא גם מבוגרת...) מקווה שהצלחתי לעזור..

HOT4Umichael

New member
היי תודה

אמרת כמה דברים שדיברו אלי..

הוא כלב בן שנתיים ( חגג שלשום ) (-:
הוא כלב נורא שמח ומאושר אוהב אנשים אוהב לשחק, אני עובדת בחוות סוסים, והוא אוהב לפרק פה אנרגיות
עכשיו כשהוא בסשן הקאות אז ישר שמים לב שהמורל שלו יורד.

השאלות של: מה עושים במידה ו...... שאלתי בביח- הם לא נותנים תשובה חד משמעית, הכל ספקות ואולי ולא בטוח
כדי לא לצאת "מבטיחים ולא מקיימים.

מה הכוונה באבחון אינטרנטי? אני די בור בענייני אינטרנט ולא ממש יודעת לחפש במקומות נידחים (מקסימום גוגל חחח)
בקיצור אני מאוווווווווווווד מתוסכלת מכל העניין.
מה גם שיותר מבאס להוציא כסף על משהו שאין להם תשובות :Q

לגביי חיפוש באינטרנט

תנסי פשוט לכתוב בגוגל דברים כמו "גור מקיא דם" או סימפטומים אחרים שלו, תראי מה את מוצאת, לפעמים מקבלים זיהוי של מחלה ויש סימפטומים נוספים שמוזכרים ואת מגלה שזה תואם למצב של הכלב... אני ממליצה גם לנסות לחפש באנגלית כי לפעמים יש שם תוצאות קצת יותר טובות.

למעלה