איך שילמת רק 100 זה ממש זול!!!
A adii1201 New member 11/4/06 #23 אה אוקע ../images/Emo13.gif לא הספקתי להגיד לך להתחדש וברגע שנקנה את ה-DVD אז נדע על מה את מדברת ונוכל גם לענות לך
אה אוקע ../images/Emo13.gif לא הספקתי להגיד לך להתחדש וברגע שנקנה את ה-DVD אז נדע על מה את מדברת ונוכל גם לענות לך
F FreakOfNature New member 11/4/06 #24 אני כבר חזרתי וה- DVD בידי אבל אני אראה אותו רק בערב כי הבטחתי לאבא שלי לעזור לו בקניות האחרונות לקראת הסדר מחר מה שאומר שעוד 5 דקות אני מתחפף מהבית...
אני כבר חזרתי וה- DVD בידי אבל אני אראה אותו רק בערב כי הבטחתי לאבא שלי לעזור לו בקניות האחרונות לקראת הסדר מחר מה שאומר שעוד 5 דקות אני מתחפף מהבית...
A adii1201 New member 11/4/06 #26 *חשה בקנאה* גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההה אבל לי יהיה בערב צפייה מהנה וקניות נעימות
F FreakOfNature New member 12/4/06 #30 עוד לא ראיתי את ה-DVD השני אבל לפי דעתי את מדברת על Heavy On My Heart.
מ מישהי 111 New member 12/4/06 #36 את בטח מדברת על "The saddat part" הבנתי שזה שיר שהיא מאד אוהבת והיא כל הופעה בוכה בו (שחקנית..). סביר להניח שזה השיר הזה, כי באמת אין אותו באף אלבום. הוא נדמה לי באחד הסינגלים שלה נמצא, כשיר נוסף.
את בטח מדברת על "The saddat part" הבנתי שזה שיר שהיא מאד אוהבת והיא כל הופעה בוכה בו (שחקנית..). סביר להניח שזה השיר הזה, כי באמת אין אותו באף אלבום. הוא נדמה לי באחד הסינגלים שלה נמצא, כשיר נוסף.
L Love Anastacia lehe New member 12/4/06 #37 גם אני בכיתי בשיר הזה!! כשהיא שרה אותו בהופעה גם אני בכיתי איתה.. אוו זה היה מרגש..