עזרה קצת אחרת

חיפאית29

New member
עזרה קצת אחרת

היי
אז פעם ראשונה שאני לא מחפשת פה בפורום מידע רפואי שיושיע אותי מחוסר הידיעה שאני נמצאת בו.. הבנתי שכנראה רופאים לא יודעים ולא יידעו תמיד מה הבעיה.
אני ובעלי מנסים להרות כבר למעלה משנה וחצי. אין לנו בעיה מאובחנת חד משמעית נכון לעכשיו. אני סובלת מדימומים לאחר ביוץ שנמשכים עד ליום הוסת עצמה. כל הבדיקות שנעשו עד כה הראו שהרחם תקין. ההורמונים תקינים ואין בעיה של פרוגסטרון..
חודש שעבר התגלתה אנדומטריומה קטנה שייתכן ועושה צרות אבל לא ברור אם פה הבעיה. בקיצור לרופא אין תשובה למה תכלס לא הושג עדיין הריון. התחלנו טיפולים הורמונליים בזריקות. אני חייבת לציין שעד כה הרופא מאוד מרגיע ונותן תחושה נעימה אבל...
כמו שכולכן יודעות, כל חודש יש רכבת הרים חדשה. מתקווה ואופטימיות שאוטוטו הגיהנום הזה נגמר, אני צונחת לייאוש (מדברת ביחיד כי בעלי שומר על פאסון אופטימי לאורך כל הזמן).. כל החברות הטובות בהריון, ועוד נכנסנו ללא מאמץ מיותר.. האחות הקטנה שלי גם כן הצליחה להיכנס להריון ללא מאמץ..
התחושות הללו פשוט גורמות לחיים ליסוב סביב הנושא הזה וכל דבר אחר נראה לא חשוב.
אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם התחושות הללו ואני מרגישה שזה ממש פוגע באיכות החיים. הקושי הנפשי פה הוא הרבה הרבה יותר גדול מהפיזי. ממש אשמח לשיתוף כיצד אתן מתמודדות או סתם תמיכה מבנות למודות ניסיון שהתמודדו כבר עם המצב הזה.
מצטערת על החפירה ותודה למי שהחזיקה עד לפה.

acka

New member
תחזיקי מעמד

התקופה הזאת אפלה ובודדה.
ומי שלא נמצא בסרט הזה, לא מבין בדרך כלל מה את עוברת.
יכולה לספר שמצאתי חברות שהצליחו להקשיב חלקית, פרקתי פה ופרקתי הרבה אצל חברות שהכרתי מפה.
עזרה מקצועית אפשר לקבל ממטפלים שמתמחים בנושא, קבוצות תמיכה וגם עזרה תרופתית כשצריך.
אם תכתבי מאיפה את אולי נוכל להמליץ על מסגרות מתאימות.
כמובן שאת תמיד מוזמנת לשפוך פה, מבטיחות לחבק ולהקשיב.

חיפאית29

New member
תודה רבה

ממש תודה על השיתוף. מרגיש כל כך חוסר מזל לעבור את זה כל חודש מחדש. בלי יכולת לקבל הערכה מתי זה יקרה.
אני מחיפה בעיקרון אבל אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי. לאחרונה זה די מרגיש כאילו כל שבוע אני טובעת מחדש בכשלונות החודשיים..
הבנזוג שלי כל כך בטוח שזה יקרה שאני מרגישה לפעמים שיש האשמה שזה לא קורה בגלל הפסימיות והלחץ שלי...

mlk123456

New member
הי חיפאית, גם אני מהצפון. אשמח אם תמליצי לי על פסיכולוגים בפ

חיפאית29

New member
פסיכולוג

האמת שאני מטופלת דרך השירות הפסיכולוגי של המוסד בו אני לומדת (סטודנטית)
כך שאין לי באמת המלצות לפסיכולוגים בחיפה.
אני יכולה לתת לך את שמה של המטפלת שלי אבל אני לא בטוחה שהיא חיפאית בכלל..
מצטערת.

acka

New member
אשמה

מבטיחה לך שהאופטימיות שלי הלכה והדרדרה ככל שהטיפול עם התמשכו.
הבור השחור שהייתי בו אחרי ההפלה השניה היה עמוק ומפחיד.
בדיעבד, מצטערת שלא נעזרתי הכדורים. החיים יכלו להיות קלים יותר.
ולמרות כל היאוש והפסימיות הרמתי בההריון היה במקום הנכון והוא נשאר לבדיוק 9 חודשים והפך לאושר גדול.
&nbsp

liri2222

New member
המלצה על דיקור בחיפה

האם יש לך המלצה על דיקור טוב באזור חיפה?

Nashuki

New member
את מתארת את התחושות במדוייק

לדעתי רוב הבנות פה מרגישות אותו הדבר. אני בכל אופן מאוד הזדהתי. אז קודם כל שתדעי שאת לא לבד במערכה. אני מוצאת שככל שהזמן עובר זה נהיה יותר נסבל המצב הזה. אולי לומדים איך לחיות עם זה, ואולי אי אפשר להיות להיות במצב נפשי ככ ירוד לאורך זמן. בשנה הראשונה של הטיפולים ממש הרגשתי כמוך..בחודשים האחרונים משהו השתנה. כמובן שתוך כדי סבב יש יותר התעסקות אבל לפחות בין סבבים אני פחות מתעסקת בזה. חשוב לחיות את החיים, לעשות דברים שמשמחים אותנו ועושים לנו טוב ומצד שני לא לעשות דברים שלא עושים לנו טוב, ולזכור שגם לנו זה יגיע וצריך סבלנות. מקווה שהסיוט הזה יגמר מהר לכולנו, תהי חזקה

למעלה