עזרה קלה

hgamd

New member
עזרה קלה

שלום ותדה מראש ברשותי מכשיר garmin 2 פלוס יש למכשיר סטייה של כ200 מטר אם משהו יוכל להגיד לי את ההגדרות המתאימות או להפנות אותי לאתר מתאים אני אודה מאור תודה אלון

GPS לא טועה ב 200 מטר.

קודם כל, למה אתה חושב שהמכשיר טועה ? משווה למפה ? באיזו רשת אתה עובד ? סביר להניח שהגדרות הרשת במכשיר שגויות. חזור אליהן שוב עפ"י הנחיות המשווק בארץ.

hgamd

New member
תודה

תודה רבה אכן היתה סטיה ב- DF אשמח אם יש לך אפשרות לכוון אתי לאתר בו אוכל ללמוד יותר על כל הקיצורים הללו ומשמעותם ושוב תודה מראש

אם המכשיר אינו ברשת ישראל ...

הטעות תהייה בסדרי גודל ולא ב 200 מטר. היחידות עשויות להיות שונות ( מטרים, מילים, מעלות).

hgamd

New member
בהמשך

את המכשיר יש לי כשנתיים הבעיה התחילה בזמן האחרון לא חשבתי שאני לא ברשת ישראל פשוט נסיתי להבין למה יש סטייה השוני היה בפרמטר DF בלבד והסטיה נעלמה לכן בקשתי להבין מה הם הפרמטרים הנ"ל המכשיר כבר עבר איתי 4 ראלים רכובים ע"ג אופנוע שנה שעברה ולא איכזב ועוד די הרבה טיולים ארוכים אני מקווה שזה עונה על השאלה \ הבהרה ועכשו האם יכולה להיוצר סטיה משימוש באנטנה רכב של מגאלן במקום אנטנת רכב של גרמין על מכשיר גרמין ושוב תודה מראש

תשובות

הפרמטרים כוללים את המידע הבא: היכן (בקורדינטות גיאוגרפיות) נמצאת נקודת האפס של הרשת שלך. סטיית הכיוון של צפון הרשת שלך מהצפון הגיאוגרפי. המידה של יחידות הרשת שלך (מטרים/מילים/מעלות). אופן יישור פני הכדור למפה ישרה. חלק מהנתונית הללו מבוטאים באמצעות מספר שדות. ככל שידיעתי משגת, אין באנטנה שום "שכל", ולכן אינה יכולה לשנות את הפרמטרים שבמכשיר. יתכן לעומת זאת, שאם יש לך תוכנת PC כלשהי לעבודה מול ה GPS, אז אולי התוכנה יכולה לשנות את הפרמטרים במכשיר.

אלון מל

New member
תודה

למעלה