עזרה קלה

smalla

New member
עזרה קלה

אני מתעניין בפיאט טיפו HGT מישהו יכול להגיד לי כמה מילים עליה ומה המחיר?

66

New member
טיפו

מנסיון של חבר קרוב בקשר לטיפו בכלל (היה לו דגם רגיל), הרכב לא הכי אמין שבעולם וצירכת הדלק הייתה גבוהה. הרכב היה נוח יחסית ושילדה טובה גם כן אם כי נהגתי בטובות יותר בהרבה. מזה ניתן להסיק שאם לוקחים דגם ספורטיבי שעבר כנראה התעללות אז צריך לצפות לבעיות אלא אם כן הרכב טופל כראוי. אם למישהו יש מידע נוסף או שונה נא להוסיף/לתקן אותי.

t6

New member
תלוי מה אתה מחפש....

כמדומני שה- HGT הוא הדגם האוטומטי. הספורטיבה כשמה כן היא. שני הדגמים מאד נדירים בפלח המכוניות של מכירה/קניה.(ראה הוזהרת:) בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואם תמצא משהו מיותר תודיע לי :) T6

moshem74

New member
אחי...אחי....חבל..

אחי תקשיב לי ותקשיב לי טוב. אל תתעסק עם רכבים כאלה...זאת צרה תשמע לי...אני חוויתי זאת על בשרי...כשהרכב לא במוסך הוא נוסע פצצה אבל מתברר שרוב הזמן הוא במוסך... אם אתה רוצה משהו ייחודי וטוב...אני ממליץ לך על אוודי קוואטרו המופלאה או על פולסוואגן קורדו.בשום פנים ואופן לא איטלקי.

smalla

New member
לא נכון

יש לי בבית פיאט מאותו דור של הטיפו (טמפרה) והיא לא עושה כל כך בעיות חוץ מהקטע שיש לכל פיאטלנצ`יה שנוצר חור באגזוז אבל זה סיפור של 200 ש``ח

t6

New member
יש הבדל קטן...

כין אוטו ספורט לבין ``טמפרה`` אבל במכונית ספורט ששיחקו איתה ב``שיפורים`` אל תיגע. T6

alfa33racer

New member
שיפורים

שוב אין הכל ולא כלום בעולם הזה הכל פשרות אוטו משופר יכול להיות 10 - תלוי מי שיחק איתו(אני) ויכול להיות חרא גם של אוטו סטנדרטי סתם גם בגלל ביש מזל זהו

t6

New member
אז תשאל את השכן שלך...

על האונו טורבו האדומה שהייתה של חסן. הוא בטוח מכיר אותה כי הוא קיבל ממנה בראש !!! וגם הוא עשה לה ראש. בקיצור האוטו היה ממש סילון אבל לא עבר חודש מבלי שהאוטו היה עומד חכמה ימים ,כמו: קאמשפט (גל זיזים) חם לא אמיתי שהעתיקו לאוטו. בעיות חשמל . או סתם פיצוצים של צינורות אויר / מיים. בקיצור אוטו כזה נוסע ממש פצצה אבל לא תמיד הוא נוסע !! אז אם יש עוד אוטו אז אפשר להחזיק כזה דבר ,אבל אם מישהו משתמש בדבר הזה ככלי רכב אז נוצרת לו בעיה. בקיצור שלא נדע מצרות....:) T6

alfa33racer

New member
תגובתי

שיפורים דרסטיים בוודאי יכולים להוות בעיה ביום יום אבל אין כללים של ברזל אל תשכח שהכל תלוי באיך שאתה נוהג מה שאתה משקיע באוטו גם שמן והשגחה צמודה להשוות אונו לRS2000 נראה לי קצת מוזר לRS 600 כ``ס הנעה אחורית לאונו הנעה קידמית השיפרים לא מתקרבים למה שהיה לאלי באוטו לא שמעתי על זה אונו זה אכן אוטו מהיר אבל תראה את האוטו של אלי אישתו נסעה איתו לקואופ כל יום.. בחיי ירון

t6

New member
תגובתי לתגובתך..

הבחור שלנו דיבר על פיאט טיפו. אתה אמרת שאונו לא דומה לקוזוורט של אלי. לעניות דעתי טיפו היא די דומה לאונו... T6

alfa33racer

New member
קצר

יש ביננו קצר בהבנה כנראה טיפו=אונו?! לא חושב מבנה אחר לחלוטין של שלדה וכו`

t6

New member
אז זהו שלא..

הבחור רצה לקנות טיפו ולשפר אותה. אני נתתי לו דוגמא מהאונו. ואתה נתת לו דוגמא מה RS של אלי. איפה יש יותר דימיון ?????

alfa33racer

New member
כן קצר

סתם אי הבנה גם אוטו עם טורבו לא דומה לאטמוספרי לא? לך היתה אונו אז מן הסתם אתה יודע יותר על זה אני לא מתווכח אבל הטיפו סדיצ`ה ולווה הוא אדיר כיסאות ריקרו וכו`

למעלה