עזרה קלה....

IdoInSpace

New member
אפשר לשישי! D:<

חעחעחעחחעחעחעע!!! ...אני חייב לעשות משהו עם עצמי ._.

edden7

New member
עזרה קלה....

שלום לכל האנשים שטורחים לקרוא את ההערות שלי(סיכמנו על 3% נכון?) רק רציתי לשאול אם אתם יודעים איך אני יכולה להפוך שיר מסוים לרדת סולם , כי אני לא מצליחה להגיע לגבהים שלהם כל כך ,אז תהיתי לעצמי איך אפשר להוריד את השיר סולם בלי שאני אצטרך לנגן אותו לבד. תודה לכל העוזרים:) נ.ב אני עובדת עם cool edit pro או movie maker או sony vegas.

barak97

New member
תלמד, ילד. תלמד.

ם,ם

אוי, בהתחלה חשבתי שקישרת לי פירוש ל"בכי רע" ואני כזה: "אויש, מצחיקול, אני יודעת מה הפירוש XD טוב... אכנס בכל זאת" ואז... נגלה לעיניי... הנורא מכל! TAT הנוראאא מכללל!!!1 You bastard... אגב, אתה בא לכנס, נכון? ^.^

Hawkgirl

New member
אפשר להוריד ב-Adobe Audition CS5~

לא יודעת אם אפשר גם בתוכנות האלו שאת עובדת איתן O; עכשיו תביאי לי ת'נשמה שלך @:

edden7

New member
אה...

קודם כל -תודה -אני אנסה, ושנית כל-אני צריכה קודם כל להוציא לך את החשק לחיות עם השירה המכוערת שלי ואז תוכלי לקבל את הנשמה שלי- מוהההההההההה.

Hawkgirl

New member
איבדתי אותך... XD

תוציאי לי ת'חשק לחיות ואז אקבל ת'נשמה שלך...? לול, דה פאק? XD

edden7

New member
אני אסביר...

את אמרת(גם אם לא התכוונת לזה..) שאני אביא לך את הנשמה שלי, ואני אמרתי שלפני שתקבלי אותה תצטרכי לשמוע אותי שרה ,וקולי יהיה כל כך מזעזע עד שתתחנני שאפסיק ואז הנשמה שלך תצא קודם-הבנת? (כנראה שרמת ההבנה שלך חמורה משחשבתי......אפילו שוחד לא יועיל....)

Hawkgirl

New member
היי היי~!

הומור הומור, אבל אנחנו לא מכירות מספיק בשביל ההומור הזה O; שיהיה~ די הבנתי, אבל..... בדיחטובל? O;

edden7

New member
היי היי היי!

מצטערת:) וכנראה שאת הולכת לכעוס גם על ההערה למטה אז פשוט אל תקראי:) ואין לי מושג מה זה בדיחוטובל.

Hawkgirl

New member
את יודעת... O;

אנ'לא כועסת או שונאת מכל שטות שנעשתה או נאמרה שלא בכוונה o_O; זה פסדר~! הנה, קחי תות~

barak97

New member
אם תרצי אוכל לעזור לך

עשיתי זאת לגברת רותם פעם אבל גם בcool edit pro אני חושב שאפשר.. חפשי שם תחת תיקייה בשם Strech או Pitch (אני לא זוכר איך זה בתוכנה הזו.. עברו מלא גרסאות מאז) אפקט מתאים :)

edden7

New member
*צקצוק לשון*

ככה את מנצלת אנשים רותם???? אפילו על אשת מאפיה אני מתפלאת, בובי לעולם לא היה עובד עם מישהי כמוך!

למעלה