עזרה קלה בקניה

liorsh

New member
עזרה קלה בקניה

בוקר טוב, נתבקשתי לחוות דעה בנוגע לקניה של PPC בארה"ב. יש כבר חנות מועמדת, עם מבחר יחסית קטן. התקציב הוא בסביבות 300-400$. מה שחשוב לקונה היא יומן, אנשי קשר ובעיקר עיון במסמכים מצגות ומסדי נתונים רפואיים (שהיא קונה בנפרד). גם WIFI ו BT כדאי שיהיו בעסקה. בחנות שהיא הפנתה אותי אליה ראיתי 2 דגמים עיקריים שנראו לי: IPAQ hx2495 , IPAQ hx2795. ההבדל העיקרי הוא מעבד יותר חזק ב 2795 (וקורא טביעות אצבעות שלא נראהלי חשוב מדי). מה הייתם ממליצים אתם? יש דגמים אחרים שאולי כדאיים יותר? אני מכיר את שאלת האחריות (תקפה/ לא תקפה בארץ). מה עם שאלת העברית: אני מניח שניתן לקנות בארץ עברית בנפרד ולהתקין. אני צודק? מה עם ההבדלים בספק החשמלי? אפשר לקנות בארץ ספק בנפרד? תודה מראש לעונים, - ליאור

BravoMan

Active member
הדרישות הן די גינריות

כך שקצת קשה להמליץ על משהוא אחר. סך הכל מדובר מכשירים טובים. אם הגודל לא ממש משנה הייתי ממליץ לחפש HP 4700, לא בטוח אם עוד מוכרים אותו יד ראשונה אבל יש לו מסך ענק (יחסית לפוקט) ומשגע - מצויין לקריאת מסמכים ומצגות. למיטב זכרוני הIPAQ למיניהם באים עם ספק אוניברסלי שמתאים גם ל110 וגם ל220 וולט. בכל אופן הדגמים האלה נפוצים בארץ כך שלא תהיה בעיה להסיג מטען. גם עם העברית לא תהיה שום בעיה כל עוד המכשיר במקור באנגלית (היות והרכישה בארה"ב כנראה שזו לא בעיה).

למעלה