עזרה! קטנוע בת"א...

אורקה69

New member
עזרה! קטנוע בת"א...

שלום לכולם! אני בעל רשיון עד 500, ואני מעוניין לרכוש קטנוע. אני לא ממש מבין בתחום מבחינת איזה דגם כדאי, מה צריך לבדוק, איזו שנה, ביטוחים, צריכת הדלק, בלאי ותיקונים וכן הלאה וכן הלאה.... השימוש העיקרי שיהיה לי עם הקטנוע יהיה נסיעות מת"א לפ"ת (נסיעה שהיא עירונית סה"כ, כלומר דרך ז'בוטינסקי או הרחובות האחוריים) ונסיעות פנימיות בת"א. יש לי המון סימני שאלה כרגע. על איזה נפח כדאי ללכת? איזה יצרן? איזה דגם? איזו שנה? איזו יד? מה ההוצאות שאני אמור לצפות להן ובאילו סכומים הן נמדדות? מה אני בודק בזמן בחירת הכלי וברכישה? מה לשאול את בעל הכלי? בקיצור, אני אשמח לכל מידע שיש למישהו לחלוק איתי מתוך ידע, נסיון אישי וכו'... תודה רבה

השאלה מה הסכום שאתה מקציב לעצמך

זה יכול להוות הבדל בין נפח כזה או אחר , שנתון גבוה יותר או נמוך [ כמובן שההמלצה היא לכמה שיותר שנתון גבוה ] האם אלה הנסעות שלך בלבד [ פ"ת , ת"א ] האם תצטרך אותו מידיי פעם למרחקים גדולים יותר ? נתחיל מהתקציב המכסימלי שהקצבת לעצמך ומשם יהיה ניתן להמשיך , לדגמים נפחים , וכד '...

ניו דינק 125 ?

אני מניח שאתה מתגורר בגוש דן. בהתבסס על מה שאמרת - נסיעות בין פ"ת לתל אביב לא תמיד יהיו בכבישים עירונים ולעתים באיילון - אז צריך קטנוע 125 סמק שיוכל להסתדר מצוין בכבישים מהירים והניו דינק כזה. הוא מעולה בניווט בפקקים וזריז...ובל נשכח שזה בקטגורית 125, שוק חזק...וזה מה שאתה צריך לנסיעות עירוניות ולא יותר מזה.

אורקה69

New member
הקצבתי לעצמי סכום של סביבות ה10,000

הבנתי שלצרכים שלי כדאי ללכת על קטגוריית ה-125. מה גם שה-50 כבר די לא רלוונטית. ניתן לעלות על כבישים מהירים עם 125?

yaboosh

New member
יש קטנוע חדש של קימקו

אגיליטי שמו. מחירו סביב ה10500ש"ח. הביקורות שלו עד עכשיו טובות. כנס לאתר של עופר אבניר ותתרשם. בהחלט ניתן לעלות על כבישים מהירים עם קטנוע 125 סמ"ק , אולם קח בחשבון שחלקם לא יהיו לך נוחים לנסיעות ארוכות הכוונה מעל 25 ק"מ לכל כיוון. יום טוב

למעלה