עזרה קטנה..

• פותח הנושא pLaz
  • פורסם בתאריך

pLaz

New member
עזרה קטנה..

אני משחק עם טוטנהם כבר שתי עונות, הבאתי כמה שחקנים חדשים(ויתרתי על לנון תמורת 24 מיליון פאונד) ונמאס לי להיות קבוצת אמצע טבלה.. קצת עזרה? לשנות הרכב? לשנות הוראות? שמתי את התוכנית אימונים מFMISRAEL ואני מקווה שזה יעזור תודה לכל העוזרים

sok777

New member
אממ..

יש לך סגל ענק. גדול מדי. זה קודם כל.. תנסה למכור מי שאתה יכול או רוצה. אני צריך לדעת איפה אתה בטבלה [בדיוק] עם כמה נצחונות, תיקו והפסדים וכמובן, כמה כבשת וכמה ספגת. אחרת אני לא יכול לעזור בטקטיקה. 24 מיליון פאונד זה המון ומכירה טובה.. למה שלא תביא שחקנים בכסף הזה? איכותיים? מגן ימני לא יכול להזיק לך לפי דעתי, גם קשר ימני/מרכזי אחד לא יזיק. בנוסף אתה תמיד יכול למכור את דפו ולהביא חלוץ ממש חזק וטוב, יותר ממנו. יש לך לא מעט כסף אני מניח. אולי כדאי לך לעבור ל4-5-1 כלשהו. כלומר, שיהיו 5 קשרים איכשהו.. באנגליה כמעט אף פעם לא הסתדרתי עם 4-4-2 כלשהו.. זה ממש קשה. סופגים הרבה ככה. תיידע אותי בדיוק כמו שביקשתי. בכל אופן, אתה יכול לנסות לעשות משחק מהיר יותר. יש לך שחקנים טובים, צעירים ומהירים [אאל"ט] שיכולים להגיע לטופ של הטבלה [לאו דווקא אליפות אבל עדיין]. בהצלחה!

pLaz

New member
האמת

שאני בדיוק מתחיל עונה חדשה, ובגלל זה ביקשתי עזרה אבל בעונה שעברה הייתה לי עונה מאוד ממוצעת הגעתי למקום ה10, הפסדתי כמעט כל משחק חוץ.. זה פשוט הרג אותי היחס שערים שלי היה (50-47) כשברבטוב ודפו מבקיעים את רוב השערים הבאתי שחקנים ב24 מיליון, את ארטטה, דאונינג, אוניל וגארת' בארי המגן השמאלי ואת פאולצ'י מיובנטוס אבל עדיין נשארתי באותו מיקום כאשר אברטון ומידלסבורו מגיעים למקום 2-3 ויש להם סגל הרבה יותר חלש משלי אין לי יותר כסף, אני אצטרך לחכות לעונה הבאה לתקציב מחודש כי ההנהלה לא רוצה להביא לי יותר כי לא הראתי תוצאות מהשחקנים שקניתי. אני כן רוצה למכור שחקנים, אבל אין ביקוש.. אף אחד לא רוצה לקנות אותם. זה משגע אותי. אני אנסה את ה4-5-1, הקישור שלי בכלל לא רע עוד המלצות יעזרו מאוד :) תודה רבה לך

ran819932

New member
אני עם ברצלונה.....

קניתי רק את קאפו(כי הייתי חייב מגן ימני דחוף) ואת פטרוב שהוא משחק מצוין. אני לא מנצח כל משחק אבל אני נאבק על האליפות. קניתי רק 2 שחקנים שבאמת יעשו את העבודה ופטרוב פשוט ענק כל הזמן בחדשות יש הודעות עליו שהוא ענק, על קאפו לא כתוב אבל הוא עושה את העבודה בצורה מצוינת. מה שרציתי להגיד זה שאני קונה שחקנים רק שאני בטוח שהם יעשו את העבודה ואני שוקל בפקידה אם לקנות ושולח סקאוט להגיד אם כדאי ובגלל שפטרוב וקאפו עושים את העבודה בצורה מצוינת אז ההנהלה הביאה לי בעצמה עוד כסף לרכש בלי שביקשתי והיה לי כבר 9 מיליון פאונד, כי הם ראו שאני לא מבזבז סתם את הכסף וקונה שחקנים בקפידה ושבאמת אני צריך להם. אז העצה שלי על תקנה סתם מלא שחקנים שהפרופיל שלהם טוב. תבנה קודם הרכב עם השחקנים שיש לך רק המקומות שחסר שם שחקן ברמה, תקנה לתפקיד הזה מישהו שמתאים לתפקיד ויעשה אותה בצורה טובה וככה לא תבזבז הרבה כסף סתם וככה גם יהיה לך את השחקנים המתאימים לקבוצה, ותראה שאם השחקנים שקנית יעשו את העבודה בצורה טובה ההנהלה תוסיף לך כסף להעברות בלי שתבקש. מקווה שעזרתי, אם תרצה הצעות לשחקנים בתפקיד מסוים אני ישמח לעזור.

X Slider

New member
למה אתה מעלה הוראות קבוצה אם

לא נתת הוראות בכלל?
בקשר להרכב - אני הייתי משחק עם 3 בלמים (כאשר אחד אחורי), 2 ווינבקים ימין ושמאל + קשר אחורי (DMC או MC). שני קיצוניים התקפיים, ושני חלוצים. (או חלוץ אחד, ואחד מאחוריו. אבל זה מצריך AMC קצוות).

pLaz

New member
חח אופס,

זה היה אמור להיות על טייט מארקינג וארטטה הוא הפליימייקר. אוקיי, זה גם נשמע הרכב לא רע.. אני אנסה אותו, תודה רבה

Bad N Stuff

New member
רק המלצה

אל תוותר על ג'רמיין דפו.לעולם. היה בין השחקנים המובילים שלי בטרבל עם ווסט האם(טרבל קורים לזה? גביע הליגה+הליגה האנגלית+ליגת האלופות)

למעלה