עזרה קטנה

עזרה קטנה

אני יוצא עם בחורה, שבלשון המעטה...א-ל-ו-ה-י-ם!!! משהו מיוחד, באמת. אנחנו כבר שנתיים ולאחרונה היה לנו משבר קשה מאוד, לא סתם ריב, אלא פיצוץ ענק, דבר שאפילו אמא שלה התערבה. מפה לשם בכוחות מיוחדים הצלחנו אני והיא לסדר הכל. ב-19.4.2002 יש לה יום הולדת, עכשיו אני לא רוצה להיות שגרתי ולקנות לה סתם מתנה. אלא להפתיע אותה בענק!!! מה אני עושה????????

strawberries

New member
קח אותה לצימר בצפון/ דרום

יש מיליון מקומות רומנטיים בארצנו הקטנה, השאלה אם בא לך נוף ירוק או מדברי. ביקתות העץ של נווה אטיב הן האהובות עליי - יש גם ג´קוזי. תבקש מבעלי המקום שיכינו בקבוק יין וזר פרחים. אל תספר לה שום דבר - תארוז בשבילה ואם זו לא תהיה נסיעה ארוכה אפילו תקשור לה את העיניים לאורך כל הדרך. תהנו...

babe10

New member
חסרים לי פרטים...

איך אתם עכשיו? סידרתם הכל או שאתם בתקופת מבחן? לאן אתה רוצה לקחת את היחסים בתקופה הקרובה? כמה כסף אתה יכול ומתכוון להשקיע בעניין? בני כמה אתם? יש לי ה-מ-ו-ן רעיונות, אבל קשה ככה בלי שום פרט.. ואגב, התאריך שלה העביר בי צמרמורות.. אבל אם היא כזו מדהימה, כנראה שאסטרולוגיה היא לא משהו מחייב...
בקיצור - שפוך ונעזור. בשמחה. מחוות רומנטיות תמיד הרטיטו את לבי.

babe10

New member
האקס. ../images/Emo4.gif

הלפני אחרון. לקח לי המון זמן לצאת מהטראומה שהוא השאיר אותי בה. קרוב לשנתיים. את האמון במין הגברי עדיין לא שיקמתי לחלוטין.. גם גיסתי לעתיד נולדה בתאריך הזה. והיא מותק, אז כנראה שבאמת אסטרולוגיה היא ממש לא משהו...

voguemaster

New member
את יודעת מה אומרים..

אם תאכל תפוח רקוב אחד לא תרצה יותר לגעת בתפוחים אחרים, מה שיכול למנוע ממך הנאה מאחלה פרי שבעולם.... טוב נו, אז לא אומרים את זה, אבל הפואנטה ידועה
אלי

babe10

New member
אז זהו שלא..

נראה לך שתפוח אחד רקוב ימנע ממני לאכול תפוחים? ממש לא. נגסתי, היה רקוב. הוצאתי את החתיכה הרקובה והמשכתי לאכול. ואז מצאתי עוד אחת. שוב - הוצאתי אותה והמשכתי, עד שככה הגעתי להרבה חלקים רקובים בפח ונשארתי עם הגרעינים שמסתבר שהם היו המקור לרקבון... מאז אני ממשיכה לאכול תפוחים, בתאווה אך בזהירות. היום אם אני מוצאת חתיכה רקובה אני מוציאה אותה וזורקת. בחתיכה השניה אני זורקת את כל התפוח לפח. אסור לוותר כי מי שפוחד להפסיד לא יטעם את טעם הרווח. אבל משנה זהירות לא יזיק. עובדה שהוא לא האקס האחרון
היו בחורים אחריו. אהבה אחת גדולה, ועוד כמה נסיונות "על הדרך" בסופו של דבר יהיה בסדר. נמצא את האחד שיאהב, שלא ישקר, שיהיה רק שלי, ושאתו נמצא את האושר, כי זה בעצם מה שמחפשים כולם, לא?

babe10

New member
ממש לא...

אני מאמינה שיש שם לפחות אחד רק בשבילי ואחד רק בשבילך

babe10

New member
פיקולו, פיקולו,

אני עדיין מחכה לפרטים. עוד שלושה שבועות! זוז!

אז ככה...

סיפרתי לה ברגע של כנות שהיה לי סיפור עם בחורה בתקופה שהייתי גר בת"א. היא לקחה את זה מאוד קשה. ובדיוק גם יצאתי למילואים של 28 יום... אז בכלל אני עברתי תקופה של חושך. בעזרת הקסם שלי (באמת...) והמון שיכנועים ותחנןנים, אני מודה כמו גבר שירדתי על ארבע והתחננתי כי היא באמת משהו לא מהעולם הזה. אנחנו לא בתקופת מבחן, אני בן 24 והיא בת 19. בקיצור, חשבתי לעשות לה מסיבת הפתעה אבל היא הקדימה אותי וכבר מזמן אמרה שהיא לא אוהבת את זה. רבותיי וגבירותיי, אני חייב להפתיעה את האישה הזאת בצורה כזאת כדי שהאהבה שלנו תחזור למצב הרגיל. היא אוהבת אותי ואני אותה, אבל מקוריות...זה לא אני, אז אני מבקש עזרה!!! bebe10, תמשיכי לזרוק לי רעיונות, ובלי צימרים וכאלה...:)

ליאן.

New member
כדור פורח!!!!!!

למרות שזה לא יפצה על מה שעשית ואפילו לא יתקרב לכך.

ליאן.

New member
סליחה.. יש לי רעיון מוצלח הרבה יותר

תזמין לה הופעת צ´יפנדיילס פרטית..!!

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif צניחה חופשית פיקולו!

כך אותה לקפוץ ממטוס, ואחר כך תשכב איתה, ואחר כך תכין לה ארוחת ערב, ואם היא אוהבת את זה, לך על יהלומים. אנה

babe10

New member
אחחחחח....

אנא, פרשן יקירי. היה לך סיפור = בגדת בה, או שהיה לך סיפור לפניה? אם בגדת בה... מה אומר. סלח לי, אבל אני מאלה שחושבות שלבגידה אין מחילה... ואם זה ככה, האהבה לעולם לא תחזור להיות כמו שהיתה. בגידה, גם אם מעידה חד פעמית, הורסת כל אמון בקשר. קשר שהאמון נהרס בו, גם אם תהיה סליחה, לעולם לא יהיה יציב כבעבר.. לדעתי בכל אופן...

ליאן.

New member
נווכחתי בבשרי לדעת כי

יש הרבה במה שאת אומרת.. אבל אומרים שהכל אפשרי.. אז לכי תדעי.. לנסות מותר.. אך מי אמר שזה יצליח ? הבגידה מראה על זלזול, כמו גם ההקסמה והתחנונים שכביכול מוחקים הכל.. אבל ברור ששום דבר לא השתנה.. הדבר היחיד שהשתנה זה אצל החברה.. התוספת החדשה של הרצון בנסיון להדחיק רגשות, מחשבות, כאב וחששות. לא הייתי רוצה להיות במקומה זה בטוח.

למעלה