עזרה קטנה

kaulem

New member
עזרה קטנה

אני צריך עזרה, כל פעם שאני משנה את הניק שלי (כשאני על ה-away של הסקריפט שלי) המערכת away לא משנה לי אותו בחזרה לפעמים, אז ניסיתי לבנות באליאס שכשאני לוחץ f2 זה משנה לי את הניק אוטומטית ל-^kaulem^ הבעיה היא שזה לא מצליח לי וזה אומר בערוץ או בפרטי שאני נמצא בוא /nick ^kaulem^ וזה לא עובד,אני לא בטוח שזה אפשרי, אם הדבר שרציתי לעשות אפשרי אז איך?

havlaz

New member
ניסתי, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה..

נסה להסביר שוב

kaulem

New member
אוקיי, הנה הסבר יותר מפורט

כל פעם שאני הולך לאנשהוא אני שם את הניק שלי על מערכת הלא נמצא של הסקריפט שלי, עכשיו, המערכת לא פועלת טוב ואני מנסה למצוא את הבאג, לפעמים היא לא מחזירה אותי לניק הנורמאלי אחרי שאני חוזר, אז חשבתי שאולי יש פקודה שכשאני אלחץ על הכפתור F2 הסקריפט יחזיר אותי אוטומטית לניק הרגיל שלי, אני יודע שבאליאסס (aliases) יש אפשרות לעשות דברים כאלו, השאלה איך? תודה, ^kaulem^

yweiss

New member
הנה מערכת לא נמצא קטנה

בניתי לך פה משהו שאמור לעשות לך ת´עובדה זה מערכת לא נמצא שבניתי. רק טיפ קטן פעם הבאה אולי תשים את הקוד ואז היינו מנסים לפתור את הבאג שלך והיינו מראים לך מה לשנות בסקריפט...
אבל חפיף הנה הקוד (הקוד הוא לפופאפס)
אוואי .ללכת:/set %risen $$?="הכנס סיבה:" | /timer 10000 120 ame I´m Away NoW, Sorry..! ReASoN: %risen %logo | set %me $me | //nick $me $+ -[Away] .לחזור:/ame I´m Back FRom Away..!! ReASoN: %risen %logo | /timers off | /nick %me .שינוי סיבה:/set %risen $$?="סיבה חדשה "​
הקוד הזה ישנה לך אוטומטית את הניק לניק שהיה לך לפני שינכנסת לאוואי מקווה זעשזרתי:yweiss

למעלה