עזרה קטנה :)

tamari23

New member
עזרה קטנה :)

אני רוצה לשדר תוכנית רדיו על התחלות חדשות ואני צריכה 3 מרואיינים.. למישהו יש רעיונות את מי אני יכולה לראיין בכל נושא שקשור להתחלות חדשות? תודה

tamari23

New member
ממש לא חייב להיות ידוע

פשוט שיהיה קשור לנושא,ושיהיה לו משהו מעניין להגיד על זה.. זה אמור להיות 5 דקות לפחות ראיון... ואני צריכה למצוא 3 :S

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

מקווים לראות אותך פה הרבה
בעניין רעיונות, מישהו הציע חוזרים בתשובה, אז הייתי מנסה לתפוס את רותי נבון או נועה ירון או אולי אפילו סיון רהב. חוצמזה, יש לי חברים נכים שהתחילו מחדש לאחרונה כאשר הם עברו ממוסד לדירה עצמאית, הוציאו רשיון נהיגה, ועוד. יש להם הרבה מה לספר על החוויות שהם עברו ואני בטוחה שהם יכולים לעזור לך.

tamari23

New member
תודה ../images/Emo9.gif

האמת שאני קוראת פה לפעמים,אחלה פורום :) תודה על הרעיונות.. אם תוכלי לרשום לי במסרים מספר של אחד מהחברים שלך זה יכול להיות מאוד נחמד..

KarinDi

New member
התחלות חדשות

קודם כל זה אחלה רעיו ןוממש מתאים לפסח...אני לא יודעת אם את מקשרת את זה לחג- אבל זה ממש מתאים כדאי לך לעיין בגליונות של "לאישה" תמיד יש שם כתבות על נשים שעשו מהפך בחיים...(שווה לנסות גם בפורומי האומנות ברשת, יש שם הרבה סיפורים כאלו). כדאי בכלל גם שלוטט בפורומים, אני בטוחה שתמצאי כמה סיפורים מעניינים עוד כמה כיוונים לחפש בהם (לצערי לא עולים לי שמות, מלבד אולי עמרם מצנע, שבעיני הוא טיפוס מרתק): - הריון (לאחר טיפולים), הורות אחרי אובדן (יש כזה פורום בתפוז) - נישואים שניים - גיוס - אנשים שהתחילו ללמוד מקצוע מסויים והחליפו באמצע (אני מכירה די הרבה כאלו...) - ניצול שואה - חזרה בשאלה/בתשובה - ישראלים שעברו לגור בחו"ל או להיפך, נוער שעולה בנעל"ה, או במסגרות אחרות (כדאי לבדוק אולי באולפן במעגן מיכאל) - יציאה לפנסיה - החלמה ממחלה קשה, נכה צה"ל

tamari23

New member
וואו.. אלו רעיונות ממש טובים...

תודה רבה, אני אחשוב על זה,עזרת לי מאוד :)

אשמח לעזור

אני בת 27, לפני 3 שבועות נפרדתי מחבר שלי בצער רב ועם המון אהבה אליו לאחר 3 וחצי שנים, עבדנו ביחד ובעקבות כך אני גם עזבתי את העבודה אני עכשיו מתחילה חיים חדשים, מחפשת עבודה, חבר ואני עוזבת את בית הוריי ועוברת לגור עם חברה אם את מעוניינת אני אשמח לעזור אם לא, יש לי חברה שרכשה עכשיו רכב ועוברת לגור עם הבן זוג שלה, עוזבת את העיר ועוברת לגור בקיבוץ- התחלה חדשה לגמרי!! את יכולה לחפש גם אולי נשים בהריון ראשון שלהן שעומדות להיות אמא- זו גם התחלה חדשה אני אנסה למצוא לך עוד אנשים, רק תגידי אם הדברים שרשמתי רלוונטים לגבייך. בהצלחה

tamari23

New member
רעיונות יפים.

מאוד אהבתי את הרעיונות האלו.. אני מחפשת אנשים שהסיפור שלהם מעניין ברמה שאפשר לנהל דיון עם שאלות ותשובות לפחות 5 דקות.. אם תרצי להתראיין אני אשמח,אני פשוט צריכה למצוא זמן אולפן,אז אם תוכלי לשלוח הודעה בפרטי עם קצת פרטים והמספר שלך נוכל לדבר.. תודה D:

למעלה