עזרה קטנה, PLEASE
אז ככה. אין לי רקע כלל ב PHP. מצאתי את הקוד הנ"ל. אני רוצה שהשדה שלח אל יהיה מוסתר והערך שלו יהיה קבוע. לפי מה שהסבירו לי, לפי איך שכתוב זה שולח לקובץ אחר (שבא יחד עם קובץ זה) את התוכן של מה שמכניסים. מישהו יכול לעזור לשנות? והקוד
אז ככה. אין לי רקע כלל ב PHP. מצאתי את הקוד הנ"ל. אני רוצה שהשדה שלח אל יהיה מוסתר והערך שלו יהיה קבוע. לפי מה שהסבירו לי, לפי איך שכתוב זה שולח לקובץ אחר (שבא יחד עם קובץ זה) את התוכן של מה שמכניסים. מישהו יכול לעזור לשנות? והקוד
<P>(השדות המסומנות ב-* הן שדות חובה).</P> <FORM action="mail.php" method="POST"> <TABLE border=0 cellspacing=5 cellpadding=0 bgcolor="#AABBEE"> <TR> <TD width=150><B>* שלח אל:</B></TD> <TD width=350><SPAN dir="ltr"> <INPUT type="TEXT" name="mail_to" value="<?= $_POST["mail_to"] ?>" style="width:300px;"></SPAN></TD> </TR> <TR> <TD><B>* אי-מייל של השולח:</B></TD> <TD><SPAN dir="ltr"><INPUT type="TEXT" name="mail_from" value="<?= $_POST["mail_from"] ?>" style="width:300px;"></SPAN></TD> </TR> <TR> <TD><B> שם השולח:</B></TD> <TD><INPUT type="TEXT" name="mail_name" value="<?= $_POST["mail_name"] ?>" style="width:300px;"></TD> </TR> <TR> <TD><B>* נושא:</B></TD> <TD><INPUT type="TEXT" name="mail_subject" value="<?= $_POST["mail_subject"] ?>" style="width:300px;"></TD> </TR> <TR> <TD colspan=2><B>* הודעה:</B></TD> </TR> <TR> <TD colspan=2 align="center"><TEXTAREA name="mail_body" cols=55 rows=10><?= $_POST["mail_body"] ?></TEXTAREA></TD> </TR> <TR> <TD colspan=2><TABLE width=100% border=0 cellspacing=0 cellpadding=3><TR><TD width=50% align="center"><INPUT type="SUBMIT" name="mail_button_send" value=" שלח אי-מייל "></TD><TD width=50% align="center"><INPUT type="RESET" value=" אתחל טופס "></TD> </TR></TABLE></TD> </TR> </TABLE> </FORM>
תודה