עזרה קטנה בphotoshop

freak2100

New member
עזרה קטנה בphotoshop

התחלתי לעשות משהו בphotoshop-גירסה 6, אבל נתקעתי... צירפתי את הקובץ, תורידו אותו ותשנו מgif לpsd זה אמור לצאת בסוף גלגלי שיניים... יש לי גלגלים-אין לי מושג איך לעשות את השיניים... אם למישהו יש רעיון... או שיש לו תוכנה יותר טובה בשביל זה, אז שבבקשה יעזור לי... תודה!

freak2100

New member
אוף! כל פעם שאני מצרף קובץ

בפורומים פה זה הופך את הסיומת לfreak2100 וכותב [מצורף קובץ 100] בקיצור תשנו מfreak2100. לpsd. ...

freak2100

New member
בבקשה תענו...

זה די חשוב לי............................................................ ................................................................................................................................................................................................................................................................ (מה לעשות? לפחות 10 תווים להקפצה...)

uri_a

New member
בוא, בוא, כנס רגע...

רוצה עזרה? יופי... אז קודם תעזור לעצמך קצת.... לאנשים לא כל כך נעים להוריד קבצים שהם לא יודעים מה הם (על וירוסים שמעת??
) קיצור - פתח את התמונה שלך בפוטושופ, גש לתפריט file ובחר ב- save a copy, שמור בשם חדש, בפורמט jpg, ופתאום תוכל להעלות את הקובץ הזה לכאן, וכולנו נוכל לראות אותו בשקט, בלי שום בעיות, לא שלך ולא שלנו של החלפות extentions ושער חולירות למיניהן

uri_a

New member
אופס...סליחה...פוטושופ 6 אמרת...

save as ולא save a copy יאללה, לעבודה

freak2100

New member
טוב!!!! אני מודה!!!!! עשיתי save fo

r web!!!!!!!!!!!!!!! ולא save as!!!!!!! אני צריך להסגיר את עצמי? אני לא מאמין!!!! שמרתי גם כgif! כבר המשטרה עולה עלי! (זאת בדיחה, כן? ולא עליך, ברור? כי יש בפורומים פה אנשים שנעלבים מבדיחות, סתם ככה...)

uri_a

New member
טוב, זה מתחיל להיות מעייף

אנחנו פה באמת משתדלים לעזור לחבר´ה, אבל אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אל תזרוק עלינו או על "באגים" שמעולם לא ראיתי פה, את האחריות... גם הלינק שנתת לא עובד.... ואיך שמרת קודם, הבנו כבר קודם, ובדיוק בשביל זה הצעתי לך דרך אחרת לשמור. בקיצור, האחריות על בעיותיך היא שלך, רוצה עזרה? בשמחה... תאפשר, ונעזור

freak2100

New member
ניסיתי לשמור את זה כgif... וזה פשוט

שינה את סוג הקובץ כשהעלתי אותו לכאן... סליחה...

yanivfel

New member
הקובץ נראה קטן... אבל בכל זאת,

אתה מנסה לייצר אובייקט תלת ממדי שוכב ואחד אחר אנך לו... פוטושופ היא תוכנה לעיבוד תמונה אך לא להרכבתה ובמיוחד לא להרכבה תלת ממדית. לשם כך תיאלץ לצייר ביד חפשית, לסרוק ולעבד גלגל שיניים או לייצר אובייקט שכזה בתוכנת תלת ממד ורק לאחר מכן לעבוד עליו בפוטושופ. בהצלחה!

freak2100

New member
הייתי רוצה... ויש לי 3d studio max

אבל אין לי מושג איך לעבוד איתו.... אני אשאל בפורום תלת מימד, למרות שלא נראה לי שיעזרו לי שם, כי אני פשוט מבקש מהם משהו מוכן.... אבל אין לי מה להפסיד...... תודה בכל אופן!!!!

למעלה