עזרה פרויקט אקסס

adamitai

New member
עזרה פרויקט אקסס

שלום רציתי לשאול בקשר לפרוייקט שיש לי להגיש באקסס אבל אין לי מושג מה לעשות,יש לי ידע כללי ואת הספרים .אבל אני לא יודע מה לעשות בתןר פרויקט כי כל דבר שאני מנסה נכשל אם בבקשה משהו יוכל לשלוח לי פרויקט דוגמא (אני לא אגיש אותו) כדי להתרשם מאיפה להתחיל. בתודה רבה adamitai

yossin

New member
מה אתה רוצה לעשות ?

אם תתאר קצת יותר טוב את הבעיה, אולי אפשר יהיה לעזור לך

adamitai

New member
בעיה בפרויקט

בניתי פויקט שעוזר לארגן את הקבצים במחשב כלומ טבלאת שירים טבלאת תוכנות וכו´ בכל טבלה יש יצוג לקובץ בקוד קובץ גודל ובאיזה דיסק הוא נמצא ורציתי לדעת אם יש דרך לקבל את כל הקבצים מכל הרשימות של הקבצים שנמצאים בדיסק מסוים וגם את סיכום הגודל שלהם לתוך שדה כלומר לדומא אם יש לי שיר אחד ותוכנה אחת על כונן C אני רוצה רשומה שתראה לי את כל הקבצים על C כלומר את התוכנה ואת השיר ואת חיבור גודלם מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה adamitai

yossin

New member
לא ממש ברור

כלומר, על פניו, מהתיאור שלך, שאילתה פשוטה של סכימה select sum(filesize) from files_tab where file_location="c"; תיתן את התשובה אם זה יותר מזה, תארי יותר בפרוטרות את הבעיה

adamitai

New member
זה לא עוזר

דבר ראשון אני ממין זכר, דבר שני תודה שאת מנסה לעזור לי. דבר שלישי אני לא הבנתי איפה להציב את המשפט ששלחת לי ואני גם חושב שהוא מתייחס לסכימה מטבלאה אחת בלבד ואני מחפש דרך שתיהיה לי כן טבלאה אחת של כל הקבצים רק אני לא יודע איך לעשות זאת ומשם לעשות שאילתה של סכימה לגודל כל הקבצים ביחד בתודה רבה אדם אמיתי

למעלה