עזרה - פסקל

orkamara

New member
עזרה - פסקל

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות כניסה אוטומטית לאתר אינטרנט דרך פסקל. כלומר, אני מריץ קובץ שיצרתי בפסקל וקיימת בו פקודה להיכנס לאתר מסויים ואז האתר ישר נפתח. אודה למי שיוכל לכתוב לי כיצד אוכל לבצע זאת. בתודה אור

IdleThought

New member
תפנים ותפנים חזק

פסקל מ ת ה אין יותר פסקל לעשות משהו בפסקל על מערכות הפעלת יותר מתקדמות מדוס 6.22 זו התאבדות... רוב המתכנתים שמשתמשים בפסקל בכלל עושים את זה לסביבת לינוקס וזו לא אותה פסקל שאתה מכיר, אפילו לא קצת אני ממליץ לעבור לשפות שיותר מתחברות נחמד עם סביבת העבודה החלונאית כמו C#, או אם בכיוון של פסקל אז דלפי או עדה 95 לכל הפחות... אם אני זוכר נכון ישנה פקודה שנקראת SHELLEXEC שמאפשרת להריץ קבצים מתוך קובץ בפסקל, זה היה מנגנון מתיש נורא שדרש הרבה מאוד הגדרות של COMSPEC ושאר וקטורין ומריעין בישין והגדרות לקומפיילר כדי שהדוס לא ימות בזמן המעברים בין התוכנה הראשית לבית התוכנה המורצת (דוס לא היתה בקטע של מולטיטאסקינג, TSR היה הדבר הכי קרוב... ) כדי להפעיל את הדפדפן יש לרשום iexplore ולתת כפרמטר את האתר , בהנחה מאוד בלתי מציאותי שמשהו כן יעבוד אז עדיין תצטרך לתת הגדרה בסגנון של SET PATH לתקיה המתאימה , התוכנה עלולה שלא לראות את הדפדפן בלעדי זה

למעלה