עזרה - פספסתי

קואירן

New member
עזרה - פספסתי

פספסתי את הפרק הראשון של העונה ה-5. (חשבתי שזה ב-11 וזה היה ב-10). מישהו יכול לספר לי מה היה?

cj20

New member
פאלמר מת. מישל מתה. טוני חצי מת.

נינה מתה. שרי מתה. שאפל מת.. אהה רגע, התבלבלתי עם העונה האחרת שחיסלו בה את כל הקאסט..

saryle

New member
501 תקציר

אוקיי אז ככה : קרה הרבה ויכול להיות שאני אשכח משהו... סליחה מראש אוקיי ג'ק חי במחתרת תחת השם הבדוי פרנק פלין הוא חי עם איזו בחורה שקוראים לה דיאן קינגסלי (או הקסלי) ועם הבן שלה דרק- הוא בן 17 בערך הוא עובד בחפירות נפט או משהו (לא נראה לי שחפירות זו המילה הנכונה) סצנה אחרת: רואים את דיויד פאלמר עם אח שלו ווין והם עומדים ומדברים על אוטוביוגרפיה שדיויד הולך לכתובבשלב מסוים דיויד עומר ומסתכל בחלון וכדור פוגע לו בצוואר (!) אח שלו מתחיל לצעוק ועוברים סצנה המעון של הנשיא (לוגאן) (כמובן שבלוס אנג'לס): לוגאן נכנס למשרד שלו עם מייק נוביק ווולט קאמינגס הם מדברים על זה שבאותו היום אמור להגיע לשם נשיא רוסיה לחתום על הסכם חלוקת נשק...(משהו כזה) ואז מייק מקבל שיחת טלפון ומספר להם שדיויד פאלמר מת (
) כולם עצובים ומייק בוכה סצנה הבאה גם במעון הנשיא הגברת הראשונה-מרתה לוגאן יושבת עם העוזרת שלה-אוולין ואוולין מאפרת אותה וולט קאמינגס נכנס לחדר ומספר לה על פאלמר הוא אומר לה שהוא יודע שהם היו חברים טובים והוא מצטער מרתה בוכה איזה שנייה ואז זה נראה כאילו פתאום היא הבינה משהו והיא אומרת לוולט שהיא צריכה לדבר עם בעלה דחוף, הוא אומר לה שהיא אפשר כי הוא שמסיבת עיתונאים אבל היא בורחת משם ולפני שהיא מספיקה באים כמה אנשים ואומרים לה לא ללכת והיא חוזרת פנימה סצנה הבאה- ג'ק יושב וצופה בחדשות ובוכה קצת על פאלמר ואז דיאן דופקת בדלת וקוראת לו לבוא לאכול ג'ק יושב ואוכל עם דיאן ודרק ודרק "חוקר, אותו כי הוא חושב שג'ק משקר בקשר לעבודה הקודמת שלו (מה שנכון אבל הם לא יודעים את זה) תעצרי פה שחכתי משהו! עכשיו שום דבר לא מסודר אז תעקבי לפני הארוחת בוקר ואחרי שפאלמר מת רואים את טוני (אני הכי אוהבת את טוני) ומישל בבית שלהם, מישל רוצה ללכת לסיטיו ולעזור להם וטוני לא, מישל מחליטה ללכת ואומרת לטוני להתראות טוני עומד בבית משאיר הודעה לבוס שלו אומר שמישל לא תהיה בעבודה ואז הוא מחליט ללכת איתה, הוא לא מספיק לנתק ויש פיצוץ מישהו חיבל במכונית של מישל כדי שהיא תתפוצץ טוני יוצא החוצה מחבק את מישל ואז יש עוד פיצוץ זה קורה ממש אחרי הפיצוץ- קלואי מתעוררת בבית שלה עם בחור שקוראים לו ספנסר, היא אומרת לו שאתמול בלילה היה טעות ,כמה דברים לא חשובים ואז היא מקבלת טלפון אומרים לה שפאלמר מת והיא צריכה לבוא לסיטיו, ספנסר עובד מתחתיה בסיטיו סצנה הבאה- סיטיו ביל ביוקנן מדבר עם הנשיא ומסביר לו מה יודעים על הרצח של פאלמר ואז מישהו מודיע לו שהנציגה ממשרד ההגנה הגיעה לסיטיו הוא הולך לפגוש אותה וסופריז זו אודרי הוא מסביר לה כמה דברים ואז רואים את אדגר, הוא מתקשר לקלואי ואומר לה שהרגו את מישל ושטוני במצב קשה אבל אף אחד לא מבין מה הקשר בין פאלמר לטוני ומישל (אף אחד חוץ מקלואי... למקרה שלא הבנת כולם ידעו שג'ק לא מת) קלואי שבדיוק עמדה להיכנס למכונית מחליטה שלא להיכנס מחשש שמנסים להרוג גם אותה פתאום היא רואה איש יוצא מוואן ומתקדם לעברה היא מנתקת את הטלפון ומתחילה לרוץ עכשיו הסצינה של הארוחת בוקר ג'ק יושב עם דיאן והטלפון שלו מצלצל, הוא עונה וזאת קלואי היא מספרת לו מה קרה לטוני ומישל והוא מבין שכנראה עלו עליו, הוא אומר לה שהוא יפגוש אותה באיזה מקום בלוס אנג'לס הוא יוצא מהבית והולך מצטערת מבאן אני כבר לא זוכרת ממש... תנסי באתר של פוקס יש שם תקצירים נשברו לי כבר האצבעות ואם המורה ללשון שלי היתה רואה את כל מה שכתבתי עכשיו היא היתה תולה אותי כי בקושי שמתי סימני פיסוק ורדה-- זה בשבילך ,.?!

ההמשך בערך!

אני מקוה שאני יזכור משהו! (אגב. סריאלי או איך שקוראים לך. כתבת כל פרט ופרט ואת לא זוכרת פתאום כלום?) לא נשאר כ``כ הרבה להמשך אז ככה ג`אק קובע מקום עם קלואי באיזה מקום מסוים וקלואי בורחת שהאנשים כל הזמן בעקבותיה ג`אק מגיע למקום עם מסוק כמדומני ואיתו דרק הבן של החברה שלו. (מצטער אני לא זוכר איך הוא השתחל אליו) וכשג`אק רואה שקלואי לא מספיקה להגיע לפני אלה שרודפים אחריה אגב שכחתי לאמר שגם הואן בעקבותיה אז ג`אק יוצא מהמסוק מפזר רימוני עשן ונותן לקלואי נשק שתברח ותסתתר באיזה שהוא פינה עם דרק כמובן הסופר מן מחסל את כולם נשאר המפקד שלהם שירה בפאלמר (ג`אק כמובן שלא יודע מיזה) מחפש אותו וקלואי יורה בו. ג`אק צועק עליה שתנצור אש ומיתקרב אל הבחור ששוכב פצוע ומתחקר אותו אני לא זוכר בידיוק אם את הקטע הזה הוא סיפר לו או שנודע לו לאחמ``כ, אז אני ימנע מלספר מחשש לספוילר. לאחר השאלות מי שלח אותו וכו` נודע לג`אק שהוא הרג את פאלמר ושגם הוא עצמו על הכוונת ירה בו ג`אק (וידוא הריגה) כמדומני שכאן תיקתק השעון. זה פחות או יותר מה שזכרתי.

גוטפלד

New member
גם לי יש יס ../images/Emo7.gif אני מזדהה איתך

גם אאני רק עכשיו התחלתי לראות.. בגלל שלא שידרו ביס! אז לא יודע אם סיפרו לך ת'סוף.. אז אני אספר.. קיצר.. זה שניסה להרוג את קלואי והרג את פלאמר וכנראה פיצץ את המכונית של טוני ומישל נפצע מיריות (כמובן של ג'ק.. וקלואי) וג'ק כמו ג'ק חוקר אותו קצת, ומבין שיודעים שהוא בחיים ומנסים להפליל אותו . הוא שואל אותו אם הוא הרג את פאלמר והוא אומר לו שכן.. ואז משלם בחייו!!
אני אוהב ת'קטע..

למעלה