עזרה פלייייייז

חלמית

New member
עזרה פלייייייז

אני מתארחת היום בבית של חבר שלי והוטל עליי להביא פשטידת גבינה. רצתי היום לאמא לבקש עזרה (אני רק בת 17 וחצי) והיא ענתה: "בואי נראה איך תסתדרי עם זה, אני נוסעת"
ועוד ביקשה שאני אכין אחת הביתה
יש לי 4 גבינות של "טוב טעם" ושתי חבילות גבינה רגילה וזה אמור להספיק שתי הפשטידות בנוסף יש לי פירורי גבינ"צ , קמח וכל היתר.. יש למישהו רעיון? חשוב לציין שאין לי עוד גבינה מכולת שלנו סגורה אז לכל פשטידה יכול להיות עד 2 גבינות "טוב טעם" ועוד חבילה אחת גבינה לבנה. תודה מראש למי שיעזור לי להמם את ההורים בפשטידה שווה!

אילנית12

New member
פשטידת גבינה.

זמן: 03/02/2005 15:57:00 מאת: limim נושא: מתכון: פשטידת גבינה מתוקה תוכן: איך בתור ילדים אהבנו לאכול כזו בחדר האוכל... מתכון: פשטידת גבינה מתוקה רכיבים: 2 כפות קמח תופח 2 ביצים גדולות 500 גר' גבינה לבנה 5% או 9% 6 כפות סוכר 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה: מערבבים הכל, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 30 דקות, בחום של 180 מעלות או עד שהפשטידה מזהיבה. מגישים חם עם סירופ שוקולד. הערות: של דליה: גודל התבנית המתאים לפשטידה זו היא גודל של תבנית עמוקה קטנה של טוסטר אובן! מקור המתכון: האתר של חגית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- אודות

חלמית

New member
תודה אבל.. לא מתאים...

אני מחפשת פשטידה לא מתוקה, וגם קצת יותר מיוחדת.. עם איזה תוספת מעניינת..

אילנית12

New member
פשטידה של נירהמ1

מתכונים מלוחים פשטידה משאריות גבינות 28/05/2004 נירהמ1 ו הדפס מאמר לתבנית פאי, או תבנית קפיצית מס´ 24. שמים שמן במחבת (רצוי קנולה), מוסיפים שתי שיני שום שבורות, שלושה בצלים גדולים ומטגנים, מוסיפים סלסלת פטריות טריות פרוסות, מטגנים עוד דקותיים ומוציאים. מערבבים גבינה לבנה עם שאריות של גבינות קשות. מוסיפים 2 מכלים שמנת חמוצה, 5-4 ביצים סופר-טריות, מעט מאוד מלח, פלפל שחור גרוס טרי, עשבי טוסקאנה, מעט רוזמרין, חצי כוס פירורי לחם לא מתובלים (יש מספיק תבלינים), מערבבים הכל ואופים עד שפני הפשטידה משחימים. אפשר להוסיף לפשטידה הזאת גם שאריות של סלמון מעושן, הוא מוסיף המון לפשטידה, אבל אז צריך לוותר על המלח, כי הסלמון מכיל כמות די גדולה של מלח, וכן גם הגבינות. לחץ/י כאן להוספת תגובה

אילנית12

New member
פשטידה של יפעתוש.

07/06/2005 19:06:00 מאת: yifatushc נושא: פשטידת פרמזן תוכן: פשטידת פרמזן / מתוך "לאשה" מצרכים: ========== 10 גר' חמאה לשימון 10 גר' חמאה קרה 50 גר' חמאה רכה כף פירורי לחם, ועוד קצת 5 ביצים מופרדות 4 כפות גבינת פרמזן מגוררת 4 כפות קמח מלח, פלפל רבע כפית סוכר 200 גר' שמנת חמוצה אופן ההכנה: ============= 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בגודל 10X22 בכ-10 גר' חמאה, ומפזרים כף פירורי לחם בבסיס התבנית והדפנות. 2. טורפים 5 חלמונים ומוסיפים 4 כפות גבינת פרמזן מגוררת, 40 גר' חמאה רכה, 4 כפות קמח, מלח ופלפל, רבע כפית סוכר ו-200 גר' שמנת חמוצה. מערבבים היטב. 3. מקציפים 5 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתוך העיסה. 4. יוצקים לתבנית ומפזרים על העיסה מעט פירורי לחם ו-10 גר' חמאה קרה, חתוכה לקוביות. 5. אופים כחצי שעה, עד הזהבה. בתאבון! יפעת -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

חלמית

New member
תודה!

אני הולכת על הפשטידת פרמזן כי יש לי בפריזר.. נשמע טעים!

yifatushc

New member
מקווה שהלך לך טוב ../images/Emo39.gif

אשמח לשמוע עדכונים. יפעת

למעלה