עזרה פליז

עזרה פליז

ערב טוב..ושבוע טוב. אז ככה אני בת 35 גרושה מזה 11 שנה יש לי 2 בנות גדולות. אני גרה לבד ואני בחורה עצמאית . אני בחורה שמנה ( 120) ולא מלכת יופי אבל אני בחורה טובה. שיוצא לי להכיר גבר מתחילים לי פחדים וחרדות זה מתבטא בדחית פגישה וכו... בעבר הכרתי גברים שנדחו ממני בגלל החצוניות שלי ולא קיבלתי את זה טוב אני מאוד רגישה. בגלל שאני שמנה אף גבר לא מעוניין בי ואם כן זה רק לסטוצים ואני לא בנויה לקשר כזה. ודי עצוב לי כי גם אני רוצה מגע וחום וקרבה ואני יודעת שמגיע לי . אך בגלל שאני לא חתיכה ומלכת היופי לא הולך לי . אני די הרבה זמן לבד יש לי משפחה אך האבה של משפחה זה משהו אחר ואהבה של בן זוג זה משהו אחר. וזה מאוד קשה לי שאין לי את זה. יצא לי בתקופה האחרונה להכיר אבל אני דוחה את הפגישה וכמו כן את השיחות בטלפון שמה שהוא ידחה ממני. זה כול כך עצוב לי כול המצב הזה שלי אין בן זוג. והיום לי קשה מאוד לבנות אמונה בגבר בגלל כול הפגיעות וכול הדחיות שקיבלתי. אני מאוד רוצה להכיר ולהיכנס למערכת יחסים בריאה אבל לא הולך לי .

נמרה 7

New member
חמודה שלי

למה קודם שלא תתחיל לעשות שינוי אצלך חרדות ופחדים לא יעזרו לך שזה רק יקשה עליך יותר ועצובה את לא צריכה להיות מאמי הילדים שווים אחלה גבר
י ובהצחה בכל מבה שתעשי

magenta73

New member
תראי,

אני ל אגיד לך שמראה חיצוני לא משנה ולא חשוב בימינו. אבל. תסתכלי על עוד כמה צדדים. כמו - יש מספיק בחורות מלאות/שמנמנות/לא יפות/לא מתקרבות לאנג'לינה ג'ולי שנמצאות במערכות יחסים טובות. מאוד. ומצד שני - יש מספיק בחורות מהממות ביופין ורזות, שאין להן אף אחד. כך שמראה חיצוני זה לא הכול. ממש לא. וכדאי שתכניסי את זה לעצמך טוב טוב למוח. הייתי מציעה לך לפעול ולעבוד על עצמך בכדי לקבל יותר בטחון עצמי והערכה עצמית.ובכלל - לעבוד ולעשות דברים בשביל עצמל ולהפסיק לשפוט את עצמך רק לפי הסטטוס הזוגי שלך. אולי ספורט, שתמיד עוזר להרגשה טובה, אולי טיפול, אולי קורס שמעניין אותך - סוג של יצירה וכו'. בהצלחה :)

פספורט

New member
אל תרחמי על עצמך

משטר של דיאטה...תפסיקי לזלול... ספורט..טיפוח עצמי...תעבדי על עצמך ותפסיקי ליילל... ד י א ט ה ד ח ו ף !!!

mika tal

New member
מראה חיצוני זה בכלל לא הכל :)

את אומרת "בגלל שאני שמנה אף גבר לא מעוניין בי ".. אני רואה את זה כ" אני לא מעוניינת בעצמי.... יקבלו אותך כפי שתציגי את עצמך, שאדם שלם עם עצמו מבפנים, החיים נראים שונה לגמריי. תלמדי לאהוב את עצמך, ובנושא המראה החיצוני, שימי לב אם זה מה שגברים חושבים או מה שאת חושבת.. אל תחסמי את עצמך מלחוות את "מנעמי החיים".. מחכים לך שם דברים יפים :)):)

Vdrums

New member
בדיוק, אם אדם לא מסתדר עם עצמו הוא לא יסתדר

עם אחרים.

דוכיפת2

New member
אני אענה לך ב-2 משפטים :

את חייבת ודם כל לאהב את עצמך - באמת לאהב (כלבוקרלגיד אני אוהבת אותך וכו') אחרי שתלמדי לאהב את עצמך כולם יראו את זה עליך וכך גם תיצרי קשרים עם אנשים.

צאצי

New member
אולי תנסי לשלב

לדוגמא תלכי לחדר כושר תפגשי אנשים שיש להם מכנה משותף כמו שלך אני בטוחה שתגלי עולמות חדשים ותתחילי לאהוב את עצמך אף אחד לא רוצה להיות עם אדם שלא שלם עם עצמו

למעלה