תודה לך!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo23.gif
מתנצל על כך שהתעצבנתי, התנצלתי כלפיה גם במסר אישי, פשוט מרגיז אותי לראות כל פעם מחדש שאנשים שואלים שאלות בפורום ואחרי שאנשים עונים להם הם אפילו לא טורחים להגיב ולהגיד שהם קראו את התשובה, זה נותן לי בתור אחד שענה הרגשה שעניתי לקיר או לאוויר ושזה ששאל לא קרא את מה שכתבתי לו, לכן אני חושב שנימוס אלמנטרי זה שאחרי ששאלת שאלה בפורום תהייה מספיק בוגר כדי להתייחס לתשובות שקיבלת, המינימום זה להגיד "קראתי" או להגיד "תודה", לא יותר מזה. האם קראת את החומר באתר החלומות הצלולים בעיקבות הקישור שנתתי בהודעה או שהכרת כבר את האתר ממקודם? כמו שאמרתי קודם דוקטור יוסי באומהקר (מרצה באוניברסיטת תל-אביב) הוא מומחה לחלומות צלולים (כתב אפילו ספר בנושא - "התודעות המשולבות") והוא גם מומחה ועשה דוקטורט על סמים והשפעתם על המוח, עושה רושם שהוא בן אדם מדהים. בחלום צלול את יכולה לחוות כל דבר שרק תעלי בדעתך ובעוצמות שלא הכרת במציאות, החל מאורגזמה שבחיים לא תהייה לך במציאות ועד להיתמסטלות מסמים, והכל מוחשי ומציאותי לחלוטין, למרות שאפשר לעשות בחלום צלול המון דברים אחרים כמו לעוף, לסייר בסביבה החלומית ולחקור אותה לעומק, לדבר עם דמויות בחלום וכו', אני אישית עישנתי פעם נרגילה בזמן חלום וההרגשה וההשפעה היו פשוט מדהימות שקשה לתאר במילים, ממש הרגשתי את ההיתמסטלות. Lucid