עזרה פליזז!

mikmik000

New member
עזרה פליזז! ../images/Emo13.gif

אמממ.. יש לי שתי שאלות.. אני יודעת שזה קצת ארוך אבל פליז תענו, זה ממש חשוב לי! בעיקר השאלה השנייה!: 1.היום בבוקר אני מזפזפת בערוצים, פתאום אני רואה סרט עם אדם ברודי
.. זה היה סרט כזה על סקייטבורד מקצועי, שהוא וחברים שלו יצאו למסע בשביל להשיג חוזה עם חברה כלשהי.. בקיצור סרט שווה, ויש לאדם תפקיד ראשי בו [-מומלץ!]. טוב, אז עכשיו בגלל שראיתי את הסרט מהאמצע אני רוצה לנסות להוריד אותו אבל הבעיה שלי היא ששחכתי איך קוראים לו! אז יש אולי מצב שיש פה מישהו שראה ויודע איך קוראים לסרט..? 2.לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכולה לראות יותר את הפרקים. הסאונד עובד אבל התמונה לא. הייתה לי פעם את הבעיה הזו וגם אז רשמתי את זה פה, ומישהו שלח לי איזשהו קראק שגרם לזה לעבוד. אני יודעת שיש פה המון אנשים שיש להם פרקים על המחשב [אפילו שזה לא הכי חוקי..
] ואי אפשר לראות את הפרקים בלי הקראק הזה שגורם לתמונה לעבוד. בבקשה בבקשה אם למישהו פה יש את זה או קישור למקום שאפשר להוריד את זה שישלח לי- במסנג'ר: [email protected] באיימיל: [email protected] או אם זה קישור שירשום לי פה אותו או במסר. תודה רבה רבה רבה רבה לעונים ולעוזרים! מיכל.

mikmik000

New member
טאנקסס! אני אחפש להוריד אותו ../images/Emo13.gif

יש לך מושג בקשר לשאלה השנייה? כי זה ממש חשוב לי! אני לא יכולה לראות פרקים או סרטים בלי זה

בקשר לשאלה השניה

אני חושבת שחסרים לך מקודדים הנה תורידי מפה: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=1256&ttitle=אוסף_המקודדים_של_ליונארט_-_גירסה_1.3__/__Lion_Hearts_Codec_Pack

mikmik000

New member
תודה רבההה אני אנסה את זה..

אבל לפי מה שנתנו לי פעם שעברה נראה לי שזה זה! תודההה!

למעלה