עזרה פליזזזז...

chompili

New member
עזרה פליזזזז...

התוכי שלי דררה בן שלוש-ארבע שבועות אוכל את הצועה שלו (הוא אוכל מדייסה) מדוע הוא עושה את זה?? הוא רעב?? מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה?? האם זה מסוכן??

chompili ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא עושה את זה בגלל שאתה לא נותן לו מספיק אוכל/ארוחות !! אתה חייב לנקות/להחליף נייר לפחות פעמים, שלוש ביום !!! אוהד

chompili

New member
לא בדיוק..

הוא מקבל כל 4 שעות אוכל ואני באמת מחליפה פעמיים עד שלוש.. אבל בגלל שהוא מקבל כל 4 שעות הוא מוציא הרבה "צואה,... ..??

יופי ../images/Emo6.gif

אולי את לא מאכילה אותו מספיק בכל ארוחה ? הזפק שלו מלא אחרי הארוחה ? ועל... איזה ניר/מצע הוא נמצא ? אוהד

chompili

New member
הוא נמצא על

עיתון והוא אוכל כפית דייסה על שלוש כפיות מים.. הזפק שלו מלא.. ואני מפסיקה להאכיל אותו כשהוא מסובב לי את הראש ולא מעוניין יותר לאכול.. .

OK

עיתון זה לא טוב !! צריך נייר סופג או טישו (ניר טואלט). בעניין האוכל... הדיסה צריכה להיות לא דלילה ולא שמיכה (היא צריכה להיות בערך כמו גיל או אשל שמערבבים אותם) ובטמפרטורה של 38 מעלות. צריך גם לנסות לתת לו אוכל שהוא לא רוצה (הזפק צריך להיות מלא). אוהד

chompili

New member
יש שכבת טישו על העיתון

בפינה..אותה פינה מכוסה מבחוץ במעיל ישן.. כדי שירגיש בטוח.. עכשיו הוא חולה משום מה.. הוא מתעטש וכשהוא ישן הוא שם את הראש אחורנית מתחת לכנף.. לגבי המרקם של הדייסה אם זה צריך להיות כמו ג גיל אז באמת דיללתי קצת יותר מדי..אצלי זה היה כמו בן חלב ליוגורט חשבתי שהוא צעיר ויהיה לו 'קשה לעקל דייסה סמיכה... עוד שעה הוא צריך לאכול אני יבצע מרקם סמיך יותר.. . מלבד טישו ועיתון יש עוד חומר מחמם שניתן לתת לו (ספוג,חולצה,מגבת.. 9 אני מודה לך על התשובות והן עוזרות לי מאוד..

למעלה