עזרה עם warhammer invasion

tamlav1

New member
עזרה עם warhammer invasion

קניתי את המשחק והגדול שלי, בן ה 12 מת עליו (כצפוי).
אני מתלהבת פחות אבל מוכנה לשחק איתו.
הבעיה היא שהוא קורע אותי בעיקר כי הוא כבר מכיר בע"פ את כל הקלפים ואת הכוחות שלהם בעוד אני צריכה כל פעם מחדש לקרוא את הקלפים ולהבין את היתרונות שלהם.
וכשסופסוף יש לי תוכנית טובה הוא מוציא לי קלף מנצח והורס לי הכל.
בקיצור אני מרגישה שאין לי סיכוי....
טוב, אולי עם הזמן אני אלמד.
יש למישהו תקציר טוב לחוקים בעברית או באנגלית?
וכמה שאלות חשובות: קיבלנו קופסה עם 4 לוחות וארבע חבילות קלפים מתאימה לכל לוח (Races).
לפי חוברת החוקים אני מבינה שאפשר לשחק יותר משני שחקנים. נכון?
כל גזע (לוח) מקבל את החבילה שלו + 10 קלפים נטרלים?
למה מתכוונים כשאומרים שיש קלפי order וקלפי Dark Elf ושאי אפשר לערבב בינהם, גם ככה לכל גזע יש את הקלפים שלו, לא?! האם הכוונה רק לגרסה של Draft?
תודה תמי

sonde

New member
תשובות

ניתן לשחק גם ביותר, אבל עדיף זוגי.
העולם של פטיש המלחמה מחולק לשתי צדדים כל עם (חפיסה) מתאים לצד:
סדר order - אלפים, גמדים אימפריה (האלפים מגיעים בתוספת ולא בבסיס)
ותוהו - אלפים אפלים, אורקים כאוס ( אלפים אפלים מגיעים בתוספת ולא בבסיס)
ניתן לשחק עד שישה כאשר כל 3 שחקנים משחקים צד.
בנוסף ניתן ליצור חפיסה של קלפים משתיים או שלושה העמים של אותו צד. יש קלפים ניטרלים שיכולים להיות רק לאחד מהצדדים וכו'

במשחק בסיסי מוסיפים לחבילה 10 קלפים ניטרלים אבל ןשיש חפיסות נוספות זה לא חובה. החפיסה צריך להחיל 50 קלפים מינימום

tamlav1

New member
וכשנגמרים הקלפים השחקן מפסיד? אפשר לשחק

עם חבילות גדולות?
אז בעצם עכשיו אנחנו יכולים לעשות חבילות של 110 לכל אחד, יכול להיות מעניין יותר, לא?
מגניב, יש המון וריאציות למשחק.....

sonde

New member
המשחק גם נגמר

כאשר אחד השחקנים מצליח לעלות באש שני אזורים של היריב , מה שבד"כ קורה הרבה לפני ה- 50 קלפים.
מעבר לכך מכוון שיש הגבלה של 3 קלפים מאותו סוג בחבילה, חבילה גדולה מידי תגרום לכך שלא תצליח לקבל את הקלפים שדרושים לך.
חבילות של 50 / 60 קלפים הם הגיוניות.
חלק חשוב במשחק הנו בנית חבילה, להשים בחפיסה קלפים שיתחברו זה לזה ויסיעו לך במהלך המשחק, לצורך כך מומלץ לקנות תוספות (45 ש"ח + - 60 קלפים = 20 קלפים X שלושה עותקים. לעומת מג'יק 10 קלפים ב- 30 ש"ח!)
אולי אני אחזור לבלוג הנטוש שלי....

אלונסקי

New member
אני מבקש לשים אותך על טעותך

בחבילת מג'יק יש 15 קלפים.

ובכלל המודל להשוואה הוא לא נכון, מג'יק הוא משחק אספנות וזה בגלל שיטת המכירה שלו הוא לא.

מה גם שלקלפים במשחק הזה אין ערך כלכלי אמיתי כי ניתן להשיג אותם בכמות ידועה מראש. לעומת זאת במג'יק ניתן להשיג קלפים ששוים הרבה יותר מערך הקניה של החבילה (לדוגמא אתמול בטורניר פתחתי חבילה שהכילה קלף ששווה 120 ש"ח בקירוב).

למעלה