עזרה עם sitemap.xml

עופרל

New member
עזרה עם sitemap.xml

יש לי בעייה מוזרה עם Google ואין לי שום הסבר וכמובן לא פיתרון! האם מישהו נתקל בתופעה דומה ואו יכול להמליץ על פיתרון או כיוון לפיתרון לפני כחודש שרשמתי את האתר של אישתי Eilati - hand painted furniture & more ב Google והכנתי קובץ sitemap.xml לפי הדרישות. הוא קיבל אותו והכול היה טוב ויפה ואפילו הראה את האתר בדף הראשון לאחר כמה ימים. לפני כשבועיים קרב האתר המארח ולא היה זמין. העברתי את האתר למארח אחר ומאז Google לא מוכן לקבל את הקובץ - לא משנה מה שעשיתי וניסיתי המון ... טענתי אותו שוב צימצמתי את רשימת הדפים בקובץ. השארתי רק את הדף הראשי שמתי שדה של "עידכון אחרון" שמתי שדה של "תדירות עידכון" מצאתי אתר שמייצר קובץ שכזה בפורמט הנדרש על ידי Google ונתתי לו את שם האתר לקחתי קובץ לדוגמא מאתר שמופיע בדף הראשון של חיפוש בקטגוריה של handpainted והעתקתי ממנו את הקובץ שום דבר לא עזר ותמיד Google מחזיר כשעה לאחר שאני טוען לו וורסיה חדשה של הקובץ את הודעת הטעות הזו Unsupported file format Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit. הצילו ... עופר נ.ב. באם מישהו טורח לבקר באתר שבקישור - יותר מאשמח לקבל הערות מכול סוג שהוא - מכיוון שזה האתר הראשון שבניתי (נראה לי שאני להתעמק בנושא בניית אתרים) צירפתי אפילו את הקובץ ה"סורר" לכאורה ...

ub8

New member
שמרת את הקובץ עם s גדולה ?

תן קישור לאתר שלך. איפה הוא היום בתוצאות ?

עופרל

New member
שמרתי ב s קטנה ...

שמרתי את הקובץ כמות שכתבתי! למה S גדולה? אין פה בעייה של קובץ לא נמצא - אלא קובץ בפורמט שהוא טוען לא נכון ... ופעם הוא היה בסדר! לגבי האתר, מצטער נשמט הלינק בהודעה המקורית Eilati - hand painted furniture & more תודה, עופר

gotik

New member
גלגל הצלה ../images/Emo13.gif

שלום יש בעיה בקוד של ה sitemap פשוט תמחק את הסימנים של "-" לפני כל שורה. כלומר להוריד את המקף הזה ושכל שורה תתחיל בתחילת השורה ובלי רווח. בהצלחה.

עופרל

New member
אין "-" לפני השורות ...

ה "-" שלכאורה מופיע כשאתה פותח את הקבוץ עם דפדפן אינו נמצא בפועל בקובץ וזה רק אפקט תצוגה של הדפדפן ... באם תלחץ עליו הוא "יסגור" את הנושא ויסמן אותו ב "+" לצערי זו לא ה"בעיה" תודה עבור הניסיון. עופר

עופרל

New member
זאת לא הבעייה../images/Emo70.gif

היה ברור לי שזאת לא הבעייה של הפורמט ולא הבעייה של השם. אבל ניסיתי בכול זאת את הצעתך! אכן ולא עזר לשים S גדולה ולא עזר לקבל פורמט מהאתר שציינת - זאת תופעה אחרת לגמרי והשאלה האם מישהו נתקל במשהו דומה והצליח להתגבר עליו ...
עבור הניסיון ... מישהו
עופר

gotik

New member
תפתח את הקובץ עם Notepad

גם לי הייתה את הבעיה של המקפים האלו. כדי לך לנסות לפתוח את הקובץ עם עורך אחר כמו notepad של windows רק כדי להיות בטוח. בהצלחה :)

למעלה