עזרה עם Security alerts

e1r1e1r1

New member
עזרה עם Security alerts

שלום.
בארגון קטן בו אני עובד התקנתי לכולם אופיס 2013 ולאחד מהעובדים הוספתי תיבה משותפת. החל מאותו רגע הוא מקבל כל 2 דקות בערך את הודעת השגיאה שמצ"ב.
מדובר בעובד בכיר ואני צריך לתת מענה, חושב שניסיתי הכל. הסיבה שההודעה מתקבלת כרגע לא חשובה לי. כל מה שאני רוצה הוא לבטל את ה alarm. ניסיתי לעבור כמה פעמים על ההגדרות ב trust center וב e-mail security לא עזר כלום. בנוסף ניסיתי את הפתרון של מייקרוסופט בלינק הבא:\
[URL]https://support.microsoft.com/en-us/kb/276597[/URL] שלצערי לא עזר.

אודה לכל עזרה.

DuuGi

New member
תתקין סרטיפיקט חוקי על השרת

או שתתקין מקומית את הסרטיפיקט של השרת על המכונה.

e1r1e1r1

New member
סרטיפיקייט

אין לי סרטיפיקייט על השרת, גם אם היה אני לא יודע איך להתקין אותו. כל מה שאני רוצה זה שההודעה הזו תפסיק להציק.
HELP...

F00D Is G00D

New member
אוקי

תלחץ על view certificate בהודעה הזו.
בלשונית PATH תוודא שאתה בסרטיפיקיט העליון, או שתלחץ על העליון פעמיים.
תחזור ללשונית הראשונה ותתקין את הסרטיפיקט בתוך Trusted root ce..
תחכה לראות אם הוודעה חוזרת שוב(תוכל להריץ את ההתקנה של הסרטיפיקט שוב, תן לו הפעם לנסות אוטומטית אם זה לא עבד לראשונה)
&nbsp
&nbsp
זה פתרון מקומי ליוזר אחד בלבד. אני רוצה להזהיר אותך: אם אתה רואה הודעות כאלו, זה ייכול להייות בגלל מתקפה, או בגלל שימוש ברשת אשר מציגה לך במכוון סרטיפיקט מתחזה (רשתות אלחוטיות חינמיות עושות זאת) - אם אתה עובד בארגון גדול - דווח לממונים עליך! רצוי עם צילום מסך של view certificate בשביל שיעשו הערכה ראשונית.
&nbsp

e1r1e1r1

New member
...

קודם כל תודה על התגובה המפורטת. את החלק הראשון של הפתרון שכתבת כבר עשיתי עוד לפני שפניתי לפורום, ומשום מה החלון עדיין קופץ.

אני יודע פחות או יותר למה זה קורה, מדובר בשגרירות קטנה שאני נותן להם תמיכה בסיסית. עד שנמצא פתרון קבוע רציתי רק לדעת האם יש דרך לבטל את ההודעה המעצבנת...

תודה ושבת שלום

למעלה