עזרה עם google authenticator

anigodin

New member
עזרה עם google authenticator

אתמול ניסיתי לעזור לבן דודי עם הגלקסי S1 שלו וקרתה תקלה והמכשיר התאפס להגדרות יצרן...
כתוצאה מכך נמחקה אפליקצית google authenticator שהייתה לו עם קישורים לכמה אתרים שהוא עובד מולם בעזרתה.
דרך התמיכה של גוגל הצלחנו לשחזר את הקישור לחשבון של גוגל בלבד אבל לא הצלחנו למצוא דרך לשחזר את הקישורים לאתרים האחרים.
גם באתרים האחרים לא מצאנו מידע לגבי זה.
הוא שלח אימייל לתמיכה של גוגל בנושא ואני במקביל מברר פה אולי מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע איך פותרים אותה.

וכן, ברור שמעתה הוא ייגבה את אישורי האתרים למקרה חירום אבל קודם צריך לשחזר אותם..

יש למישהו מושג מה עושים?

e y a l b

New member
לא ברורה הבעיה

המון פעמים שיחזרתי את הטלפון ולא היתתה לי בעיה,
בכל מקרה אפשר להיכנס דרך המחשב ולבטל את ה two-way-verificationj

anigodin

New member
הבעיה היא לא עם החשבון של גוגל

כלומר, לבחור יש TWV גם לחשבון של גוגל וגם לאתרים שלא קשורים לגוגל אבל משתמשים באפליקציה הזו (כמו דרופבוקס למשל).
הוא הצליח לשחזר את ההגדרות לחשבון של גוגל באפליקציה דרך החשבון של גוגל בעזרת SMS מהם. אבל זה לא עובד משום מה עם האתרים האחרים.

אם מבטלים את ה-TWV זה מבטל את זה לכל האתרים שמשתמשים באפליקציה או רק לחשבון של גוגל?

etal2

New member
אתה צריך לאמת כל חשבון בנפרד

ביטול ה-TWV בחשבון גוגל אין לו שום השפעה על חשבונות ואתרים אחרים, אתה צריך ללכת לכל אתר בנפרד ולאמת את החשבון שלו מחדש.
האפליקציה היא פשוט מנגנון כללי של TWV שהקוד שלו מפורסם באינטרנט וכולם יודעים להשתמש בו, זה לא שיש לגוגל קשר לאתרים אחרים שמשתמשים במנגנון הזה.

anigodin

New member
זה ברור לי

העניין הוא שאם לא גיביתי מראש את הקוד ברגע שיצרתי אותו דרך גוגל אין לי אפשרות לשחזר אותו ודרך התמיכה שלהם זה לא ברור אם הם אחראים לקוד או לא.
ההגיון אומר שאם האפליקציה משמשת מקשר בין המשתמש לאתר היא גם שומרת את הקוד איפשהו. מוזר לי שאין שום דרך לשחזר אותו דרך גוגל.

etal2

New member
האפליקציה שומרת נתונים רק על המכשיר

כל הרעיון הוא שאתה מאמת את המכשיר הספציפי שאתה מחזיק ביד מול החשבונות השונים, אם הנתונים היו נשמרים בגוגל ואפשר היה לשחזר אותם זו היתה פגיעה באבטחה שהאפליקציה אמורה לספק. אם מחקת את הנתונים מהמכשיר אז הם הלכו, אין דרך לשחזר אותם.

anigodin

New member
לא בטוח שהנתונים נמחקו מהמכשיר..

זו לא הפעם הראשונה שאני עובד עם מכשיר אחרי איפוס ובכל המקרים נשמרו על הכרטיס הפנימי של המכשיר ספריות של רוב האפליקציות שהיו מותקנות עליו עם מידע והיסטוריה (במקרה של משחקים למשל או וואטסאפ).
ניסינו למצוא את הספריה של ה-GA על המכשיר אבל לא הצלחנו.
אולי זו אחת האפליקציות שנמחקת לגמרי במקרה של איפוס להגדרות יצרן כדי להגן על המידע או שפשוט לא מצאנו אותה...

למעלה