עזרה עם פריסה

Mandy18

New member
עזרה עם פריסה

חברה שלי ואני החלטנו לנסות ללכת לספיד דייטינג (למי שלא מכיר, הרעיון הוא שיש נגיד 12 בנות ו12 בנים ובמשך הערב מדברים עם כל אחד מהמין השונה בערך 8 דק' - ומחליטים אם מי היו רוצים להמשיך להפגש אחר-כך..).

האתר מציע מספר קטגוריות שונות המבוססות על גיל, עיניין משותף וכו'. מצאתי לנו 2 "דייטים" מתאימים, הראשון הוא יותר כללי והשני זה לאנשים שאוהבים לטייל (גם אני והחברה מאוד אוהבות לטייל ויכל להיות מאוד נחמד לפגוש בחורים שגם הם אוהבים את זה...). האינטואיציה שלי אומרת לי לבחור באופצייה השניה וגם החברה שלי חושבת שזה יהיה יותר נחמד... ואז שאלתי את הקלפים ולפי איך שאני הבנתי דווקא עדיף את האופציה הראשונה... אשמח לתובנות

פריסת השוואה - האם כידי לי ללכת לספיד דייטינג ב7 לדצמבר (אופציה ראשונה) או 21 לדצמבר (אופציה שנייה)
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- חמש החרבות
- כוהן גדול
- עשר הגביעים
אפשרות 2
- נזיר
- ארבע החרבות
- נער הגביעים
מסר / עיצה - ארבע הגביעים

הפירוש שלי - הקלפים מציעים לי ללכת על האפשרות הראשונה בגלל שאני עכשיו במקום בו אני יותר פעילה ועושה משהו לכיוון הזוגיות (5 חרבות) יש גם את ההשפעה של הכוהן שמראה שאני מעוניינת במשהו רציני ואולי זה גם אומר שהבחורים באופציה הראשונה יהיו יותר רציניים ? בכל מקרה התוצאה הסופית תהיה חיובית - אולי בסופו של הערב אני אגבש דעה יותר מוצקת על מה אני רוצה וכנראה גם אהנה.

לעומת זאת, אני מניחה שבגלל שהאופציה השנייה תהיה רק בעוד כחודש עד אז אני אחשוב על זה יותר מידי ואולי אאבד את הנחישות שאני מרגישה כרגע (נזיר + 4 חרבות) ואהיה במצב בו דווקא ארצה הפסקה מהנושא של זוגיות ולכן ארגיש שהבחורים צריכים להרשים יותר (נער הגביעים)...ורוב הסיכויים שלא ארגיש שמישהו באמת הרשים אותי (כי אני אהיה לא במצב בו אני פתוחה אלא יותר סגורה)

וקלף הסיכום - 4 גביעים אומר לי לא לחכות, לא לדחות את המועד אלא עדיף ללכת על זה עכשיו...

שמתי לב שהתוצאה הסופית של שני האופציות הייתה הגביע וכך גם העצה - כיוון שהגביע מדבר על רגשות אני חושבת שבאופציה הראשונה הסיפוק הרגשי יהיה יותר גדול, אולי יהיה יותר כיף. ואני בהחלט כרגע מתלהבת מהנושא של הספיד דייטינג כי לא עשיתי משהו כזה בעבר...אבל ייתכן ובעוד חודש אני פחות אתלהב ואולי גם ארגיש שכבר לא כל כך בא לי בכלל ללכת על זה...

אשמח לפירושים שלכם, כי אני באמת חשבתי (ועדיין חושבת) שיהיה דווקא יותר כיף ללכת על זה של המטיילים ... קצת מופתעת שלפי הקלפים זה לא המצב (לפחות בפירוש שלי)

תודה!

רשף כשף

New member
הי מנדי

לדעתי הקלפים מצבייעם על כך שאת והחברה לא צריכות להיות תלויות אחת בשניה בדרך שלכן לקראת הזוגיות.
התלות הזו נראית בקלפי המוצא בשתי האפשרויות (5 חרבות והנזיר) ומתבטאת גם בתוצאה (4 גביעים).
בסופו של דבר, הזוגיות שלכן אינה אחת עם השניה אלא כל אחת בנפרד עם בן זוג פוטנציאלי, ולכן כדאי לא לתלות מראש את הדרך שלכן זו בזו.

פרט לכך, אני מתחברת לפירוש שלך, לפיו הקרבה היחסית לאופציה הראשונה תאפשר לך ללכת למפגש, בעוד הריחוק היחסי לתאריך של האופציה השניה יגרום לך לשקול את הנושא בשנית ואולי לא ללכת בכלל.

מעניין למה הצבת את האפשוריות זו מול זו ולא החלטת מראש ללכת לשתיהן. אחרי הכל, כך תוכלי לפגוש יותר בחורים ויהיו לך יותר אופציות לדייטים.

אני לא חושבת שהקלפים מדברים על סוג הבחורים שאת יכולה לפגוש שכן לא נוצרה אנרגיית ערבוב בינך לבין אף אחד מהם, ולא ניתן לצפות זאת בקלפים.

נננ21

New member
4 הגביעים כקלף סיכום

אומר שאת משדרת על תדר שלילי.
מה גורם לך מראש לחוסר אמון בכך שאת תחזרי משם עם זוגיות רצינית?
עד שהחששות האלה לא יצאו לאור ויטופלו, לא כדאי לשאול באיזו אופציה לבחור

בהצלחה

Mandy18

New member
ואו מעניין

לא חשבתי שאני משדרת על תדר שלילי - כן אין לי אמון שאחזור משם עם זוגיות רצינית אלא יותר ללכת על זה כי זה יהיה כיף ולמה לא לנסות משהו חדש...

גרמת לי לחשוב שנית על הנושא עכשיו...

תודה רבה לך נננ21!

Mandy18

New member
תודה רשף!

מעניין שראית את התלות בחברה שלי דרך הקלפים כי אני לא חשבתי על זה בכלל ... רציתי ללכת יחד כי זה יהיה יותר כיף ככה...

אז עדיף לא ללכת יחד?

הצבתי את האפשרות זו מול זו כי קנינו קופונים ולכן נלך רק לאירוע אחד... בלי הקופון זה יוצא די יקר כך שבנתיים נבדוק רק אירוע אחד...

תודה רבה על הפירוש שלך רשף!

רשף כשף

New member
לא שאלת אם ללכת יחד או לא

ועם זאת הנושא עלה בפריסה.
ההמלצה היא אם את מרגישה שיש חסימה מצידה, לא ללכת יחד.

Mandy18

New member
הממ או.קיי

אני חושבת שלפי הפירוש שלי ולפי הפירושים שלכם אלך על האופציה הראשונה ואם החברה שלי תעדיף את האופציה השנייה אז אלך לבד...

תודה רשף!

idanmeri

New member
היי מנדי

הפירוש שנתת לקלפים הוא נכון, זה בדיוק מה שגם אני חשבתי עליו

5 החרבות אכן ממליץ ללכת על האופציה הראשונה- עדיף לבחור אותה מאשר לא לעשות דבר.
בקשר לאופציה השנייה- היא די רחוקה (כמו שאמרת בעצמך)- קלף 4 החרבות מראה על קיפאון זמני.
הזמן שבו תחכי לאופציה השנייה, יהיה ארוך והדבר יגרום לך להתכנס עוד ועוד בתוך עצמך ולחשוב אם זה מתאים, לא מתאים, מ, מי מו (הנזיר).

4 הגביעים ממליץ לך לא להיות סגורה רגשית במהלך הדייט, אלא להיפתח ולהיות מוכנה לכל מני אפשרויות של בחורים.
העיצה: להיות פתוחה ולא לפסול אפשרויות במהירות.

בהצלחה

Mandy18

New member
תודה על הפירוש שלך עידן

אני בעיקר מסכימה איתך בכל הקשור לנזיר - אני כבר יותר מידי חושבת על הנושא אז אם אחכה עד לסוף חודש הבא - עוד יותר אנתח את הנושא...

ואהבתי את הפירוש שלך ל4 הגביעים! זו בהחלט הצעה טובה!

תודה רבה!

למעלה