עזרה עם פריט אספני

SSSSS2

New member
עזרה עם פריט אספני

לפני כמה שנים, יצאה מהדורה מיוחדת של DVD/CD לכבוד 30 שנה לאלבום "לילה באופרה". בזמן האחרון,באיחור "פעוט", הענין עלה לתודעתי ואני באטרף להשיג את הנ"ל. בחנויות בארץ כמובן אין. פניתי לתו השמיני בירושלים שהבטיחו להזמין לי, אבל הם לא מצליחים. (כבר יותר מחודש).נכנסתי לאמאזון ושם התברר לי שהאתר מחרים את ישראל (ידעתם?!!!) וברגע שכתבתי את הכתובת בארץ הודיעו לי שאין מצב.. אמנם הבטיחו לי לצרוב,אבל אני רוצה פריט מקורי!ומוכנה לשלם עליו. מי יכול לעזור לי איפה אני יכולה למצוא. (אפילו בEBUY לא מצאתי הצעות לפריט זה). אהיה מאושרת לקבלת עזרה.

Teo Toriatt

New member
אפשר לעקוף את בעית המשלוח

יש מספיק חברות שנותנות לך כתובת בארה"ב ואז עושות את השילוח. ולרוב זה ממש לא יקר. ככה אפשר לקנות מאמאזון או כל אחד אחר וזה מגיע לארץ

Teo Toriatt

New member
אגב אמאזון נראים שכן מסכימים לשלוח

לפחות במקרה שלי הם מסכימים (עד איפה שהתקדמתי - לא הזמנתי באמת) אני ניסיתי ב Amazon.co.uk אולי זה ההבדל - ממליץ לך לנסות שם

SSSSS2

New member
מצאתי אתר אחר!!

יכול להיות שדרך UK זה אפשרי, ושווה נסיון, אבל לעקוף דרך כתובות בארה"ב אני לא מוכנה כי ברמה העקרונית,מי שמחרים אותי,אני מחרימה אותו חזרה. וגם אני הצלחתי כמוך עד הרגע הסופי של ההזמנה,ואז הודיעו לי ש"יש בעיה קלה במשלוח ההזמנה.." בכל אופן קיבלתי אתמול אתר BN.COM, הם (לפחות בנתיים) לא התבלבלו כשרשמתי את כתובתי ואפילו יש להם את המוצר, אז אולי קצת יותר יקר(2-3 דולר יותר) , אבל זה חסר משמעות. ה ל ל ו י ה. ותודה.

khammel

New member
סתם לידיעה...

אמזון לא מחרימים את ישראל. היו להם הרבה בעיות של גניבות משלוחים בארץ וזה הוביל לעניין. לגבי המהדורה של ANATO -- יש לי אותה וכדאי לדעת שההבדל העיקרי (מוזיקלית) בינה לבין גרסאת ה-DVD-A שקדמה לה זה ההקלטה של God Save The Queen שמוקססה מחדש לסראונד.

SSSSS2

New member
השתמשתי באמאזון לא פעם

והשרות שלהם היה מעולה. מעבר לזה שתמיד הגיע.. מה שאתה אומר לגבי החבילות שנעלמות בישראל נשמע מוזר. איך זה לא התפרסם בשום מקום? אפעם לא שמעתי שבישראל יש בעיה של משלוחי דואר.בארץ ובחו"ל. האם זה נכון מבחינתם גם לגבי ארצות העולם השלישי (שם הדואר בטוח פחות מסודר משלנו)?

khammel

New member
מדובר ספציפית על נושא של דיסקים

לגבי דואר ישראל -- לי אישית יש ניסיון רע בשני מיקומים שונים בארץ עם חבילות מחו"ל שלא הגיעו. במקום אחד התברר שאכן היה גנב סדרתי. במקום השני, ככל הנראה מדובר בברדק סדרתי. אין לי מושג לגבי מדיניות אמאזון כרגע ובטח שלא לגבי שאר העולם, אבל אני זוכרת שהיתה תקופה מאד בעייתית בכל מה שקשור למשלוח מדיה לארץ. מבדיקה באתר שלהם נראה כאילו לא אמורה להיות להם בעיה לשלוח את ה-CD לארץ. מאד מוזר... העיקר שמצאת ב-BN.COM. האזנה נעימה!
סופ"ש נעים, קרן

למעלה