עזרה עם נייד

shiri1

New member
עזרה עם נייד

אני מעוניינת לרכוש נייד. אני כבר כמעט נעולה על דגם, אבל עדיין לא בטוחה. לכן החלטתי לכתוב ולשאול ולהתעניין. כעיקרון אני רוצה מחשב חזק, שיחזיק מעמד, על אף שהשימוש שלי הוא בעיקר גלישה, אופיס, סרטים, הורדות וכדומה... מישהו הסביר לי שללכת על מעבד , לא פחות מT5 ( אל תשאלו אותי למה, ההבנה שלי במחשבים היא מזערית) ולכן שאלתי אם זה נכון או לא... על כל פנים, מצאתי את המפרט הבא של HP דגם DV 6680EJ אני לא לכ כך יודעת איך מצרפים קישור, אנסה את מזלי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1604&CatCode=315 שאלתי היא, האם אני באמת זקוקה למחשב כזה? האם הוא באמת מחשב חזק? ואם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב אחר, במידה והנוכחי יותר ממה שאני צריכה. יש לציין, שראיתי את מחשבי דל, ולא אהבתי בכלל את הצורה החיצונית שלהם (זה גם שיקול עבורי) ולכן אני רוצה בעיקר HP ושאלה נוספת, מישהו יודע מה מחיר האחריות שלהם לשנתיים נוספות? כי ראיתי שהאחריות היא לשנה אחת ולא צויין המחיר לשנתיים נוספות. אשמח לכל עזרה, תודה גדולה לכם... והנה המפרט, למקרה שהקישור לא יצליח: (המחיר 4090): מחשב נייד HP DV6680EJ רק 4,090 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Dou™ T7500 2.2GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400M זכרון 1024MB DDRII 667MHz שדרוג לזכרון 2048MB במתנה דיסק קשיח 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb Bluetooth יציאות USB2.0 X3 ,VGA ,TV-OUT FireWire ,Audio, עכבר Touch מיקרופון מובנה, יציאת רשת וקורא כרטיסים אחריות שנה אחריות במעבדות HP ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי)

ypm

New member
את זקוקה לכ.מסך של "NVIDIA - כל מה שחם"

אלא אם המחשב מיועד בעיקר לשימוש בחורף...

shiri1

New member
אפשר הסבר מעט יותר ממצה

זה לא אמר לי כלום.. למה אני לא זקוקה ומה כן אני צריכה? ואם יש המלצה לHP אחר שכן יכול לענות על הצרכים שלי זו הסיבה שפניתי לכאן, דווקא משום שאין לי שמץ... : /

ypm

New member
כרטיס מסך של חברת NVIDIA נחשב איכותי

ומעלה את המחיר ברוב המקרים . בקשר ל HP לי אישית אין שמץ .

shiri1

New member
אויש, זה מתסכל : (

לא חשבתי שיהיה כל כך מסובך לחפש נייד ולקנות אותו :)

יאיר B

New member
לשימושים שלך נכון להיום, כל מחשב נייד יתאים.

לא ציינת מה התקציב שלך. לגבי מעבד: ההבדל בין מעבדים מסדרת T5 לסדרת T2 הוא לא גדול ולכן אולי כדאי לקחת מעבד כזה (אלא אם את רוצה לחסוך ואז גם T2 יתאים לך). כרטיס מסך - לדעתי חבל על הכסף לכרטיס כזה. אינטל X3100 יספיק בהחלט. לגבי האחריות: אם זכרוני אינו מטעני, מדובר בכ-600 ש"ח לעוד שנתיים. מחשב אחר יותר זול? חפשי משהו עם מעבד מסדרת T5, עם 2GB זיכרון וכרטיס מסך של אינטל מסוג GMA X3100. יעלה בערך 300-500 ש"ח פחות (לא כולל את הרחבת האחריות). אגב, המחשבים של דל מגייעם מראש עם 3 שנות אחריות.

shiri1

New member
הרבה תודה יאיר ../images/Emo13.gif

סוף סוף הבנתי פחות או יותר מה לחפש...לא היה לי שמץ מה זה מה ומה טוב עבורי... אני אחפש בזאפ וכו' על מחשב נייד שיכול להתאים ואבוא להתייעץ איתכם... ושוב תודה גדולה!! והתקציב שלי? עד 4500 שח (ולגבי דל, אני לא יודעת, ראיתי אותו באופיס דיפו בתצוגה ולא אהבתי את הצורה, הוא הרגיש לי צעצוע שכזה, אבל אולי זה רק אני
)

ericgl

New member
../images/Emo61.gif שירי...

המעבד שם הוא מצויין, אבל אני ממליץ על לפחות 2GB זיכרון. לא חייב כרטיס מסך nVidia GF 8400, מספיק זה של אינטל (שמגיע מובנה על chipset 965GM). אהה, וגם מומלץ שתהיה לך לפחות אחריות של שנתיים. בהצלחה!

למעלה