עזרה עם נגן הסנטה

מור 2929

New member
עזרה עם נגן הסנטה

יש לי נגן סנטה מדגם e200 והבעיה היא שאני מחברת למחשב הנגן מראה שהוא נטען אבל מתחבא כל כמה שניות והמחשב עצמו לא קורא את הנגן ועוד בעיה- אני לא מצליחה להמיר קבצים מהמחשב לאמפי

tweeg

New member
אממ

דבר ראשון האם את על מצב הusb msc ? אם לא setting-usb mode-msc אם לא עובד תודיעי

יאיר B

New member
לגבי המרה של שלירים לפורמט MP3 מדיסק מקורי:

יש במאמרים מאמר עם צילומי מסך איך להמיר מוזיקה מדיסקים מקוריים ל-MP3 עם מדיה פלייר. את השירים המומרים את מעבירה באמצעות העתק-הדבק לתיקית MUSIC בנגן.

מור 2929

New member
איזה פורום של לא עוזרים!!!

שאלתי שאלה מסכנה וכולה ביקשתי עזרה ושתיהיה בעברית ואתם מביאים לי נוסחאות ומדברים איתי בסינית נוסח גרוזינית אווף איתכם פעם הפורום יכל לעזור לי כמו שצריך...

חח איזו ממורמרת קשות..

תרגעי אנשים פה באים בכוונה טובה לעזור לך.. תשאלי ביפה מה לא הבנת ויענו לך..

uriler

New member
סליחה?

tweeg הסביר לך איך להעביר את הנגן למצב שבו מעתיקים קבצים בגרירה במקום סנכרון מול ה Media Player. יאיר B הפנה אותך למקום המדויק בו את יכולה ללמוד איך להעתיק מוזיקה מדיסקים למחשב. מה פה בדיוק "סינית נוסח גרוזינית" - ואם לזה את קוראת "לא עוזרים", אז עם כל הכבוד - כנראה שחיית עד עכשיו בעולם של זכוכית שהכל ניתן לך עם כפית ישר לפה.

tweeg

New member
מצטערים שכחנו את הכדור בדולח בבית

אם היית כותבת בהודעה המקורית שאין לך הבנה גדולה במחשבים,בסדר אם היית מגיבה לאחת מההודעות ואומרת שאת לא מבינה,בסדר בשתי המקרים היו נותנים לך הסברים ארוכים ומובנים ביותר מכיוון שלא עשית את שתיהם הנחו שהסתדרת לבד את באמת מצפה שננחש שלא הבנת את זה וניתן לך עוד הסברים? ואת עוד מתלוננת...

urias1

New member
לא מוצא את המאמר

זו בדיוק הבעיה שלי, אולי מישהו יכול לצרף קישור למאמר או לתוכנת המרה פשוטה וטובה וגם האם אפשר לנהל את רשימות השירים \ תקיות שלא באמצעות ה Media Plair יש לי את ה WinAMP ואני לא מצליח תודה על העזרה

יאיר B

New member
המאמר המדובר:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=68834 ואם יש לך ויסטה - זה בערך אותו דבר +-. ממה שאני ידוע, הנגנים של סנדיסק לא עובדים בשיטת תיקיות, אלא רק תגיות. העברת שירים לדעתי עדיפה בשיטת הגרירה. אם התגיות מעודכנות כמו שצריך, לא צריכה להיות לו בעיה (הוא מסדר את השירים לבד לפי פילוחים של אמן/אלבום).

למעלה