עזרה עם מזגן

ערן351

New member
עזרה עם מזגן

שלום לכולם אנחנו בשלב אישורי הבנייה והייתי מעוניין להתיעץ איתכם. אנחנו בונים בית עם חלל כפול מעל הסלון ( מצורף העתק של תכנון החלל הכפול ממבט של 2 הקומות) . כאשר מעל המטבח מתוכננת הנמכת גבס. העניין הוא שאנחנו לא יודעים איך למזג את הסלון והייתי מעוניין לקבל עצות, איך לשים תעלות למזגן? תודה.
 

ערן351

New member
מזגן

אני לא יודע למה בדיוק את מתכוונת שאת אומרת תעלות לכיוון הסלון, ובכל זאת אני אנסה אז כן הבעיה שלי היא למזג את הסלון, אנחנו לא יודעים איפה להעביר את התעלות ואשמח לקבל עזרה תודה
 

בינא

Member
לא צריך בכלל תעלות בסלון...

מספיק שתהיה זריקת אוויר מתריסים שקבועים בחלק האנכי שבין הסלון לחלל התקרה המונמכת, עם זריקת אוויר לכיוון הסלון. בחלל שנוצר בין תקרת המטבח מגבס לתקרת הבטון הגבוהה, מתקינים את המפזר שגם קולט את האוויר החם מתקרת הסלון וגם זורק את האוויר הממוזג מתריסים שיותקנו בחלק התחתון של הקיר אמור ולכיוון המטבח ופינת האוכל. מספיק להתקין תריס אחד ארוך או 2 קצרים לכיוון הסלון ואחר מעל פינת האוכל כדי למזג את כל החלל הזה (במטבח לא מתקינים תריסי מיזוג אוויר בגלל אדי השמן שעולים מהבישולים (גם אם יש בטעות מנדף...)
 
למעלה